HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Φρέζιες. Ανοιξιάτικα Χρώματα και Αρώματα


Αναστασία Τσαγκάρη

23 Φεβρουαρίου 2020

Φρέζιες. Ανοιξιάτικα Χρώματα και Αρώματα

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να μην είναι ότι καλύτερο, όμως η άνοιξη είναι εδώ. Τα πρώτα λουλούδια έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά γύρω σας και θα δείτε ανθισμένες τριανταφυλλιές και γιασεμιά.

Μια που δεν μπορούμε να χαρούμε ακόμη τον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα, τι θα λέγατε να φέρναμε τα χρώματα και τα αρώματα της άνοιξης μέσα στο σπίτι. Η επιλογή σας μια και μοναδική. Ένα υπέροχο μπουκέτο από Φρέζιες. Διαλέξτε ένα όμορφο βάζο με στενό στόμιο για να φιλοξενήσει τη σύνθεσή σας. 'Όσο για την επιλογή των χρωμάτων τι να πρωτοδιαλέξει κανείς, λευκό, κόκκινο, φούξια, πορτοκαλί, ροζ; Ότι ταιριάζει στο χώρο και στη διάθεσή σας.

jenny.gr

Αν δεν είστε fan των κομμένων λουλουδιών - όπως εγώ - αυτή την εποχή θα βρείτε και ανθισμένους βολβούς. Οι Φρέζιες, όπως και τα περισσότερα ανθοφόρα που αναπτύσσονται σε βολβό, χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα. Λίγο νεράκι όταν το χώμα τους στεγνώνει. Όποια και αν είναι η επιλογή σας το άρωμα τους είναι μεθυστικό.

Ραντεβού την άλλη Κυριακή!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα All About Orchids and Houseplants ή τη σελίδα του στο facebook ή το κανάλι του στο youtube