HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Πρόσκληση σε μια Eικονική 'Eκθεση Λουλουδιών


Αναστασία Τσαγκάρη

5 Απριλίου 2020

Πρόσκληση σε μια Eικονική 'Eκθεση Λουλουδιών

Με την ελπίδα ότι αυτό που ζούμε θα τελειώσει σύντομα και με τις μικρότερες απώλειες, παρατηρώ ότι όλοι προσαρμοζόμαστε στη νέα κατάσταση. Τα φυτώρια και τα ανθοπωλεία είναι πλέον κλειστά. Λειτουργούν βέβαια ελάχιστα eshops που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φυτού. Κήποι και πάρκα σφραγίστηκαν για το κοινό. Ανθοκομικές εκθέσεις δεν θα δούμε φέτος.

Κάπου μέσα σε αυτό το κλίμα γεννήθηκε η ιδέα του Global Virtual Orchid Show (GVOS). Χθες Σάββατο 4 Απριλίου 2020 δημιουργοί από όλο τον κόσμο που καλλιεργούν ορχιδέες ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης YouTube, Facebook και Instagram βίντεο και φωτογραφίες με ανθισμένες ορχιδέες μοναδικής ομορφιάς. 

jenny.gr

Σας προσκαλώ λοιπόν να περιηγηθείτε στον εικονικό μας κόσμο, αναζητώντας το σχετικό περιεχόμενο μέσω του #GVOR2020  

Δείτε εδώ τη δική μου συμμετοχή 

…..και γιατί όχι αν έχετε και εσείς κάτι να δείξετε δημιουργείστε το δικό σας υλικό και ανεβάστε το στην πλατφόρμα της αρεσκείας σας με το hashtag #GVOR2020

Ραντεβού την άλλη Κυριακή!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα All About Orchids and Houseplants ή τη σελίδα του στο facebook ή το κανάλι του στο youtube.