HOME SWEET HOME ALL ABOUT PLANTS

Ανανεώνουμε το μπαλκόνι μας χωρίς να πάμε στο φυτώριο


Αναστασία Τσαγκάρη

12 Απριλίου 2020

Ανανεώνουμε το μπαλκόνι μας χωρίς να πάμε στο φυτώριο

Φυτώρια και ανθοπωλεία στην πλειοψηφία τους είναι πλέον κλειστά.  Όμως, η άνοιξη είναι εδώ και εμείς, παραμένοντας μέσα στο σπίτι έχουμε διάθεση και χρόνο να φτιάξουμε μπαλκόνι, βεράντα ή κήπο. Η ενασχόληση  με τα φυτά είναι πάντα ψυχοθεραπευτική.

Αν θέλετε λοιπόν να ανανεώσετε τον χώρο σας, έχετε δυο επιλογές. Τα μεγάλα supermarkets φέρνουν αυτή την εποχή φυτά αλλά και υλικά που μπορεί να χρειαστείτε, γλάστρες, χώμα, λιπάσματα και τα παρόμοια. Οι τιμές τους εξαιρετικές. H ποικιλία διαφέρει βέβαια ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος. Όσο μεγαλύτερο, τόσο μεγαλύτερη και η ποικιλία των προϊόντων. 

jenny.gr

Επιλογή δεύτερη, φυτώρια που υποστηρίζουν ηλεκτρονικές αγορές. Αν δεν έχετε αγοράσει φυτά ηλεκτρονικά μέχρι σήμερα, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Στη χώρα μας δραστηριοποιούνται αρκετοί αξιόπιστοι έμποροι που έχουν μεγάλη εμπειρία στις αποστολές κατ' οίκον. Λόγω της περιορισμένης ζήτησης οι τιμές είναι εξαιρετικές και οι ευκαιρίες μεγάλες. Τολμήστε το. 

jenny.gr

Το μόνο που θα σας πρότεινα πριν κάνετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία, είναι να τηλεφωνήσετε στο κατάστημα για να ενημερωθείτε για τον χρόνο αποστολής των προϊόντων. Μετά θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά την αποστολή τους μέσω της πλατφόρμας της μεταφορικής εταιρείας καθώς οι περισσότερες υπολειτουργούν αλλά έχουν και τεράστιο φόρτο εργασίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ίσως θα πρέπει να παραλάβετε τα φυτά σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας.

Ραντεβού την άλλη Κυριακή!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα των φυτών σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα All About Orchids and Houseplants ή τη σελίδα του στο facebook ή το κανάλι του στο youtube.