HOME SWEET HOME HOME TIPS

Έτσι θα διακοσμήσετε με στιλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι


14 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1532490389938-2856e3f1560a.jpg

Πολύς κόσμος προκειμένου να γεμίσει τον χώρο πάνω από το κρεβάτι του επιλέγει να βάλει κεφαλάρι. Τι γίνεται όμως αν έχετε βαρεθεί αυτή τη λύση και θέλετε κάτι εναλλακτικό;

Πίνακας ζωγραφικής Ένας πίνακας ζωγραφικής είναι η πιο απλή λύση για να διακοσμήσετε εύκολα και χωρίς δυσκολία τον χώρο πάνω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε έναν πίνακα που σας αρέσει και συνδυάστε τον με τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου. Αν ο συγκεκριμένος πίνακας σας αρέσει πολύ μπορείτε να τον κάνετε το επίκεντρο της διακόσμησης ξεκινώντας να φτιάχνετε το δωμάτιό σας βασισμένοι στα χρώματα που κυριαρχούν στον πίνακα. Προσέξτε μόνο να τον βιδώσετε καλά στον τοίχο για να μην υπάρξει πρόβλημα στο ενδεχόμενο σεισμού (αυτό ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες προτάσεις).

Φτιάξτε μόνοι σας έναν πίνακα με τα χρώματα που έχει η διακόσμησή σας.

Ένας πίνακας ζωγραφικής προσθέτει πάντα στιλ σε ένα υπνοδωμάτιο

Ένας πίνακας ζωγραφικής προσθέτει πάντα στιλ σε ένα υπνοδωμάτιο.

Ράφια Μια επίσης καλή λύση είναι να τοποθετήσετε ράφια πάνω στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά βιβλία ή διακοσμητικά. Τα ράφια έχουν το καλό πως αποτελούν ταυτόχρονα και αποθηκευτικό χώρο που θα σας βοηθήσει ειδικά αν δεν έχετε μεγάλους χώρους και πολλά ντουλάπια.

Διαβάστε εδώ απλές λύσεις για να κάνετε το μικρό σας δωμάτιο ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Τα ράφια θα χρησιμεύσουν και ως αποθηκευτικοί χώροι

Τα ράφια θα χρησιμεύσουν και ως αποθηκευτικοί χώροι

Έξτρα tip Βάζοντας μια όμορφη ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από τα ράφια, η διακόσμησή σας θα δείξει ακόμα πιο όμορφη.

Δείτε πόσο όμορφη δείχνει αυτή η ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.

Δείτε πόσο όμορφη δείχνει αυτή η ταπετσαρία που έχει τοποθετηθεί στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι.

13+1 Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Μικρό σας Υπνοδωμάτιο

Κουρτίνες Το να βάλετε κουρτίνες πίσω από το κρεβάτι σας δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Θα δώσετε στιλ στο δωμάτιό σας και θα γεμίσετε τον χώρο. Επιλέξτε απαλά και λεπτά υφάσματα σε παλ αποχρώσεις και αποφύγετε έντονα σχέδια και βαριά υφάσματα.

Οι κουρτίνες χαρίζουν στιλ και ρομαντισμό σε έναν χώρο.

Οι κουρτίνες χαρίζουν στιλ και ρομαντισμό σε έναν χώρο.

Δημιουργία gallery Αντί να κρεμάσετε πολλά έργα τέχνης στον τοίχο σας, στηρίξτε τα πάνω από το κρεβάτι σας. Αν δεν έχετε χτιστό ράφι για να τα στηρίξετε μπορείτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο δημιουργώντας μια αυτοσχέδια gallery τοίχου. Ενισχύστε την με δικά σας έργα τέχνης αλλά και με πίνακες που έχουν ωραία μηνύματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!