HOME SWEET HOME HOME TIPS

Υπέροχες ιδέες για να κρύψετε την τηλεόραση


28 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1520222750463-98b2e2306ce4.jpg

Ένα νέο τρεντ που έρχεται από το εξωτερικό θέλει τα σαλόνια χωρίς τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις μπαίνουν πλέον στο υπνοδωμάτιο και δεν χρησιμοποιούνται τόσο στο σαλόνι ή ακόμα και αν υπάρχουν στο σαλόνι, «κρύβονται» με κάποιο έξυπνο τρόπο.

Θέλετε και εσείς να κρύψετε την τηλεόραση; Σας έχουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες!

Με vintage χάρτη Χρησιμοποιήστε έναν vintage χάρτη ως διακόσμηση στον τοίχο του σαλονιού για ένα πιο σοφιστικέ στιλ. Ο vintage χάρτης ταιριάζει απόλυτα με τα ξύλινα έπιπλα ή τα αναπαλαιωμένα. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω από την τηλεόραση. Έτσι όταν δεν θα παρακολουθείτε τηλεόραση θα τον κατεβάζετε και θα βγάζει από το οπτικό σας πεδίο το μαύρο κουτί. Θα είναι και ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο μάθησης. Μπορείτε να παραγγείλετε χάρτη σε μορφή roll top που θα λειτουργεί όπως η κουρτίνα και θα μπορείτε έτσι εύκολα να το τυλίγετε όποτε θέλετε να δείτε τηλεόραση.

Βάψτε τον τοίχο μαύρο Ένα αντικείμενο που βρίσκεται πάνω σε ένα φόντο ίδιας απόχρωσης χάνεται μέσα σε αυτό. Αν λοιπόν θέλετε έναν οικονομικό τρόπο για να κρύψετε την τηλεόραση χωρίς στην πραγματικότητα να την κρύψετε, βάψτε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση σε μαύρο χρώμα. Έτσι η τηλεόρασή σας δεν θα είναι ιδιαίτερα εμφανής μέσα στο σαλόνι σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!