HOME SWEET HOME HOME TIPS

6 πράγματα που έχουν οι ομορφότερες κουζίνες του κόσμου


7 Οκτωβρίου 2018

thehomeissue_patterntiles.jpg

Οι κουζίνες είναι από τα χαρακτηριστικότερα δωμάτια του σπιτιού. Για την ακρίβεια, είναι οι χώροι που αποκαλύπτουν την αισθητική του ιδιοκτήτη του κάθε σπιτιού.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές κουζίνες. Η εμπειρία μας μας λέει πως οι ομορφότερες κουζίνες έχουν κάποια πράγματα που είναι κοινά και τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεστε ιδιαίτερα χρήματα για να τα υλοποιήσετε. Αν, λοιπόν, θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά, δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.

Χρησιμοποιούν μοτίβα Τα μοτίβα είναι από τα χαρακτηριστικότερα πράγματα μιας όμορφης κουζίνας και τα συναντούμε κυρίως στα πλακάκια, αλλά και στα πατώματα. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ, καθώς τα χρώματα και τα σχέδια είναι αμέτρητα. Τα μοτίβα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε ενδιαφέρον στην κουζίνα σας, χωρίς να την κάνετε «βαριά» και ακατάστατη.

Έχουν ενσωματώσει το γκρι Το γκρι είναι το νέο λευκό. Θυμάστε τότε που η ιδανική κουζίνα ήταν ένα κατάλευκο δωμάτιο; Το λευκό συνεχίζει να είναι ωραίο, αλλά οι ιδιοκτήτες φαίνεται να έχουν πάθει μια νέα εμμονή: το γκρι. Χρησιμοποιήστε το και θα μας θυμηθείτε.

Πριν και Μετά: Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα!

Επενδύουν στον φωτισμό Η δεκαετία του 90 χαρακτηρίστηκε από τα σποτ και η δεκαετία του 2000 από τα φώτα που είναι ενσωματωμένα στο ταβάνι. Η δεκαετία που διανύουμε τώρα θα μέινει στην ιστορία για τα κρεμαστά φωτιστικά. Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα και ογκώδη φωτιστικά – δεν θα φαίνονται τόσο μεγάλα και ογκώδη όταν κρεμαστούν, όσο φαίνονται όταν τα κρατάτε στα χέρια σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Έξυπνα έπιπλα για μικροσκοπικές κουζίνες

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!