HOME SWEET HOME HOME TIPS

3 σημεία του σπιτιού που μπορείτε να τακτοποιήσετε σε λιγότερο από 20 λεπτά


20 Οκτωβρίου 2018

element5-digital-685202-unsplash_1.jpg

Η καθαριότητα και η οργάνωση του σπιτιού δεν αφορά μόνο το καθάρισμα του coffee table και την αποθήκευση των ρούχων που είναι εκτός εποχής. Έχει να κάνει με το να εξασφαλίσετε πως οι χώροι - ειδικά οι αποθηκευτικοί χώροι – παραμένουν λειτουργικοί και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα να κανείς καθώς μπαίνει το φθινόπωρο, δεν πρέπει να ξεχνάει εκείνα τα σημεία με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά. Δείτε παρακάτω 3 χώρους που μπορείτε να τακτοποιήσετε μέσα σε 20 λεπτά και να κάνετε εύκολη την καθημερινότητά σας.

Καθαρίστε Όλη την Κουζίνα Μέσα σε Μόλις 20 Λεπτά

Ψυγείο Ένα καθαρό ψυγείο σημαίνει ότι δεν ψάχνετε τα τρόφιμα στο… βάθος των ραφιών και θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να ψωνίσετε. Πετάξτε τα ληγμένα τρόφιμα και τα αποφάγια. Επίσης αν κάτι είναι παλιό και μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσετε, δεν έχει δουλειά στο ψυγείο σας. Τέλος, πετάξτε όσα δοκιμάσατε και δεν σας άρεσαν. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: 5 tips για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!