5 έξυπνοι τρόποι να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

The Jennettes
Τετάρτη 31 Οκτώβριος 2018
photo-1484502249930-e1da807099a5.jpg

Αν νιώθετε κι εσείς ζήλια για αυτούς τους εξαιρετικά τακτοποιημένους και προσεγμένους χώρους, είμαστε μαζί σας. Γι' αυτό και συγκεντρώσαμε 5 έξυπνους τρόπους να οργανώσετε τη ντουλάπα σας - από κόλπα για την οργάνωση των κοσμημάτων σας, μέχρι το πώς πρέπει να κρεμάτε τα παντελόνια σας και να χτίσετε μία ντουλάπα που θα χωράει όλα σας τα πράγματα.

Με πηγή έμπνευσης τις πιο έξυπνα οργανωμένες και κομψές ντουλάπες του Instagram, ήρθε η ώρα για μία μικρή ανανέωση:

Τοποθετήστε ένα πλέγμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRACTICALLY PERFECT® (@practicallyperfectla) on

Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι γεμάτη από ιδέες, αλλά αυτό που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι το πλέγμα στο εσωτερικό που ενδείκνυται για να κρεμάσετε κοσμήματα και αξεσουάρ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γάντζους για να τα κρεμάτε ή να χρησιμοποιήσετε καλάθια για να τοποθετείτε μαντήλια και ζώνες.

Τοποθετήστε διαχωριστικά ραφιών

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shira Gill Home (@shiragill) on

Σκεφτείτε για λίγο πώς μοιάζει το πάνω ράφι της ντουλάπα σας αυτή τη στιγμή. Αν είναι μία τεράστια στοίβα από πουλόβερ, τσάντες και παντελόνια, τότε καλό θα ήταν να επενδύσετε σε διαφανή διαχωριστικά ραφιών.

Αναθεωρήστε το πώς τακτοποιείτε τα τζιν σας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Professional Organizing (@horderlynyc) on

Αν ακόμα διπλώνετε τα τζιν σας σε ράφια ή συρτάρια, εμπνευστείτε από την παραπάνω εικόνα και χρησιμοποιήστε ένα σετ από κρεμάστρες. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλάθια bamboo.

Δημιουργήστε μία κρεμάστρα για κοσμήματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cox (@graciouslifestyles) on

Αν έχετε μία εκτενή συλλογή από κοσμήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κρεμάστρα που προορίζεται για ζώνες και να τα κρεμάτε εκεί.

Δώστε προσοχή στις collections σας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEAT Method ® (@neatmethod) on

Αν έχετε μία ιδιαίτερη αγάπη στα παπούτσια ή στις τσάντες, τότε δώστε τους τον χώρο που τους αξίζει και μην τις έχετε στριμωγμένες σε κουτιά στον πάτο της ντουλάπας σας. Επενδύστε σε ράφια και δημιουργήστε ένα όμορφο installation που θα σας εμπνέει κάθε φορά που θα το κοιτάτε.

 

Δείτε ακόμη: 10 εύκολοι τρόποι για να οργανώσεις την ντουλάπα με τα χειμερινά σου ρούχα