HOME SWEET HOME HOME TIPS

4 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε τα ντουλάπια της κουζίνας


10 Νοεμβρίου 2018

toa-heftiba-616938-unsplash.jpg

Ανανεώνοντας τα ντουλάπια της κουζίνας θα ανανεώσετε όλη την κουζίνα εύκολα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με μερικά πολύ απλά tips.

Αλλάξτε τις πόρτες από τα ντουλάπια σας Η τοποθέτηση νέων ντουλαπιών είναι ακριβή αλλαγή αλλά αλλάζοντας μόνο τις πόρτες θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσετε την κουζίνα σας. Έτσι, αν τα ντουλάπια σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε τις πόρτες ή ακόμα και απλά να τις βάψετε σε κάποια άλλη πιο ζωηρή ή απαλή απόχρωση ανάλογα με τα γούστα σας.

Προσθέστε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες Τα πρόσθετα στηρίγματα είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να προσθέσει στιλ σε μια κουζίνα. Βάζοντας στηρίγματα κάτω από τα ντουλάπια και βάφοντας την κουζίνα σας θα καταφέρετε να ανανεώσετε το χώρο σας εύκολα και γρήγορα. Προτιμήστε να βάψετε τα ντουλάπια σας σε γήινες αποχρώσεις μιας και η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο θέλετε να μαγειρεύετε χαλαρώντας και συζητώντας για τη μέρα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διακοσμήστε με ιδιαίτερα πόμολα Βάψτε τις πόρτες από τα ντουλάπια σας σε όμορφες ζεστές αποχρώσεις και προσθέστε μια δόση πολυτέλειας επιλέγοντας όμορφα πόμολα και χερούλια που θα δώσουν στιλ στα ντουλάπια αλλά και σε όλη την κουζίνα.

Προσθέστε τζαμαρία και αφαιρέστε τις πόρτες Βάλτε τζαμαρία σε κάποιες πόρτες ντουλαπιών και αφαιρέστε κάποιες άλλες για να δημιουργήσετε ανοιχτά ράφια που είναι πολύ στη μόδας φέτος. Βάλτε στα ανοιχτά ράφια τα καλύτερα σερβίτσια σας για να δώσετε στιλ και μια δόση πολυτέλειας στο χώρο σας και κρατήστε τα πιο πρόχειρα και καθημερινά για τα κλειστά ντουλάπια σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε και στο να δείχνει μεγαλύτερη από ότι είναι η κουζίνα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!