HOME SWEET HOME HOME TIPS

Οι Γαλλίδες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλειο σπίτι


14 Μαΐου 2019

thehomeissue_french0-1024x585.jpg

Λένε πως οι Γαλλίδες είναι οι πιο κομψές γυναίκες και όχι άδικα. Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για να εξυμνήσουν το γαλλικό στιλ και τα περισσότερα από αυτά μένουν σε 5 βασικές αλήθειες των Γαλλίδων.

1) Να ευχαριστιέστε ο,τι και αν τρώτε

2) Να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους

3) Να πίνετε πολύ νερό

4) Να γυμνάζεστε έστω και λίγο κάθε μέρα (οι Γαλλίδες προτιμούν το απλό περπάτημα)

5) Να παίζετε με τους δικούς σας κανόνες

Πώς, όμως, αυτοί οι 5 κανόνες που εφαρμόζει κάθε Γαλλίδα μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι μας;

Να ευχαριστιέστε ο,τι και αν τρώτε Αν μεταφέρουμε αυτή τη συμβουλή στο σπίτι μας θα πρέπει πολύ απλά να ανακαλύπτουμε την ομορφιά του σπιτιού μας σε κάθε χώρο ακόμα και αν ζούμε σε ένα σπίτι που δεν είναι αυτό των ονείρων μας. Ευχαριστηθείτε το σπίτι σας και διακοσμήστε το με τέτοιο τρόπο ώστε να ομορφαίνει τη ζωή σας. Διακοσμήστε με πράγματα που αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν «σιχαίνεστε» την πολυθρόνα που σας χάρισε η θεία Μαρία, τότε απλά πετάξτε την ή δώστε την σε κάποιον γνωστό ή φίλο σας που μπορεί να την θέλει. Ακόμα και αν στοιχίζει μια μικρή περιουσία δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ζείτε σε ένα σπίτι που γεμίζει την καρδιά σας με ευτυχία.

Να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους Οι Γαλλίδες υποστηρίζουν πως το μυστικό για μια όμορφη σιλουέτα είναι να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Πώς μεταφέρεται αυτός ο κανόνας στο σπίτι μας; Ψάξτε να βρείτε τα καλύτερα διακοσμητικά χωρίς βιασύνη και άγχος. Χρησιμοποιήστε καθημερινά τα καλά σερβίτσια, τις ωραίες πετσέτες και τα ακριβά σαπούνια. Αντί να αγοράσετε 10 απλά και οικονομικά σεντόνια, προτιμήστε να αγοράσετε δύο σεντόνια από καλής ποιότητας ύφασμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας