HOME SWEET HOME HOME TIPS

Γιατί να προτιμήσετε συρτάρια και όχι ντουλάπια για την κουζίνα σας


21 Ιουλίου 2019

thehomeissue_kitchendrawers0-1024x585.jpg

Μια μέση τυπική κουζίνα έχει συνήθως μια σειρά πάνω ντουλάπια η οποία συνδυάζεται με μία ακόμα σειρά από ντουλάπια στο χαμηλότερο επίπεδο. Τα χαμηλά ντουλάπια περιλαμβάνουν μερικά συρτάρια, ίσως 3 ή 4, αναλόγως την κουζίνα σας. Μια ιδέα που αποδεικνύεται… όχι και τόσο καλή.

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο, αντί για ντουλάπια, να βάλετε αποκλειστικά συρτάρια στο χαμηλό επίπεδο. Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω.

Να πώς θα Μεταμορφώσετε τα Παλιά Ντουλάπια της Κουζίνας Χωρίς να τα Βάψετε

Ευκολία πρόσβασης Τα τυπικά ντουλάπια έχουν βάθος περίπου 50-60εκ πράγμα που σημαίνει πως οτιδήποτε αποθηκεύσετε εκεί είναι πιθανό να… χαθεί στην μαύρη τρύπα. Θυμηθείτε μόνο όλες τις φορές που αποφασίσατε να βάλετε σε τάξη τα ντουλάπια σας και αναφωνήσετε όλο ενθουσιασμό «Α, εδώ ήταν!» ανακαλύπτοντας κάποιο αντικείμενο που το θεωρούσατε χαμένο. Ποιος θέλει, επίσης, να βγάζει τα πάντα έξω πριν βρει το τηγάνι που ψάχνει; Τα συρτάρια θα σας λύσουν αυτό το πρόβλημα μία και καλή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 χρώματα για το μπάνιο που θα το κάνουν να δείχνει πάντα καθαρό