HOME SWEET HOME HOME TIPS

Αυτά είναι τα 6 εργαλεία στην κουζίνα σας που χρειάζονται τακτική ανανέωση


3 Αυγούστου 2019

Αυτά είναι τα 6 εργαλεία στην κουζίνα σας που χρειάζονται τακτική ανανέωση

Όλα βαίνουν καλώς στην κουζίνα σας μέχρι που το προ 15ετίας μπλέντερ σας αρχίζει να μυρίζει σα να καίγονται ελαστικά στον από κάτω δρόμο από το σπίτι σας.

Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να τα έχετε ενθύμια από το γάμο σας αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τα αποχαιρετήσετε καθώς οδεύουν προς απόσυρση. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα «ύποπτα» εργαλεία της κουζίνας που με τον καιρό χρειάζονται αντικατάσταση.

Ξύλινες κουτάλες –Αλλαγή κάθε 5 χρόνια Όταν η αγαπημένη ξύλινη κουτάλα σας αρχίζει να κάνει ρωγμές, να αλλάζει χρώμα ή να έχει μαλακώσει σε κάποια σημεία τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσετε. Οι ρωγμές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί αποτελούν εστία μικροβίων με αποτέλεσμα η μελλοντική της χρήση σε μια σάλτσα μανιταριών για παράδειγμα να δημιουργήσει πρόβλημα στον οργανισμό σας.

jenny.gr

Μαχαίρια ξεφλουδίσματος – Αλλαγή κάθε 2 χρόνια  Τα μαχαίρια ξεφλουδίσματος θα πρέπει να είναι υπό επιτήρηση καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η λαβή τους μπορεί να χαλάσει η ακόμα και να δημιουργηθούν εστίες σκουριάς ανάμεσα στη λαβή και τη λεπίδα. Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε τη ζωή τους μπορείτε να τα ακονίζεται συχνά πυκνά (1 φορά τη βδομάδα) με την ειδική πέτρα ακονίσματος.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 12 Πράγματα που κάθε fashion girl πρέπει να έχει στο σπίτι του