HOME SWEET HOME HOME TIPS

Φωτίστε το σκοτεινό σας δωμάτιο με τον πιο εύκολο τρόπο


26 Νοεμβρίου 2019

Φωτίστε το σκοτεινό σας δωμάτιο με τον πιο εύκολο τρόπο

Οι μεγάλες ανακαινίσεις μπορεί να είναι πολύ ακριβές αλλά όταν το σπίτι σας είναι σκοτεινό κάτι πρέπει να κάνετε για να του δώσετε φως. Πέρα από το ότι δεν είναι όμορφο ένα σκοτεινό σπίτι, μπορεί να κάνει κακό και στην ψυχολογία σας. Έχοντας, λοιπόν, αυτό στο μυαλό σας καθώς και το γεγονός πως περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι σας, ο καλός φωτισμός πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε χωρίς να ξοδευτείτε με μια ανακαίνιση σύμφωνα με συμβουλές που σας δίνει ένας διάσημος διακοσμητής.

Χρησιμοποιήστε διάφορες πηγές φωτισμού

Ένα φωτιστικό που κρέμεται από το κέντρο του ταβανιού δεν είναι αρκετο για να φωτίσει ένα σκοτεινό δωμάτιο. Στο υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα, είναι σημαντικό να έχετε ένα φωτιστικό σε κάθε κομοδίνο δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Αν, μάλιστα, το υπνοδωμάτιό σας είναι αρκετά μεγάλο μπορείτε να φτιάξετε και μια όμορφη γωνιά στην οποία θα τοποθετήσετε μια πολυθρόνα, ένα τραπεζάκι και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό που θα ομορφύνει και θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τον χώρο. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι φωτισμένο και κάθε σημείο του δωματίου. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την κουζίνα όπου από τη μία θέλετε να βλέπετε τι τρώτε και από την άλλη τι μαγειρεύετε. Βάλτε κι εκεί διάφορες πηγές φωτισμού.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: «Ντύστε» το σπίτι σας με πολυτέλεια σε λίγα μόλις βήματα