HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

7 πράγματα που έχουν στο σπίτι τους όλοι οι chic άνθρωποι!


29 Σεπτεμβρίου 2018

thehomeissue_chicpeople0-1024x585.jpg

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση με το στυλ και αυτό φαίνεται παντού: από τα ρούχα που φοράνε μέχρι το εσωτερικό των σπιτιών τους. Είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε chic.

Εμείς οι υπόλοιποι που προβληματιζόμαστε για το πώς θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας δεν έχουμε παρά να τους παρατηρήσουμε και να «δανειστούμε» τις ιδέες τους. Δείτε παρακάτω 7 πράγματα που όλοι οι chic άνθρωποι έχουν στο σπίτι τους.

Ένα σημείο εστίασης γεμάτο αυτοπεποίθηση Ένα και μοναδικό σημείο που έχει κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να τραβήξει αυτόματα όλα τα βλέμματα πάνω του. Μπορεί να είναι κάποια αρχιτεκτονική λεπτομέρεια, υφάσματα που κρέμονται στον τοίχο, μια γκαλερί με έργα τέχνης ή ένας τοίχος με ιδιαίτερο χρώμα.

Οργανικές λεπτομέρειες Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον χώρο σας να ξεχωρίσει από το να εισάγεται κάτι «ζωντανό» στο εσωτερικό του. Τα οργανικά στοιχεία όπως τα φυτά και το ξύλο θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα chic περιβάλλον. Δοκιμάστε κάποιο μεγάλο φυτό, στεφάνια, κλαδιά, χαλιά από οργανικά υλικά και υφάσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα