HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

9 στιλάτα σαλόνια που έχουν το χρώμα που είναι τάση φέτος


22 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_saloni-4-1024x585.jpg

Μπορεί τα ολόλευκα σαλόνια να μην φύγουν ποτέ από τη μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλα χρώματα που μπορούν να κάνουν το σαλόνι σας να ξεχωρίσει.

Το πράσινο είναι ένα από τα πιο φρέσκα και στιλάτα χρώματα της σεζόν και φέτος είναι και μεγάλη τάση.

Δείτε, λοιπόν, πώς δείχνουν με μια πινελιά πράσινου τα παρακάτω σαλόνια.

Αν δεν είστε έτοιμοι να βάψετε τους τοίχους σας πράσινους βάλτε με άλλο τρόπο πράσινο στο σαλόνι σας. Βάλτε ένα πράσινο coffee table σε αυτό και δημιουργήστε όμορφες αντιθέσεις.

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και η επιλογή βαψίματος ενός ολόκληρου τοίχου σε κάποια απόχρωση του πράσινου. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις τότε κάτι τέτοιο σίγουρα θα κλέψε την παράσταση.

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάψετε πράσινο έναν ολόκληρο τοίχο του σαλονιού σας ή να επιλέξετε να βάλετε πράσινες ρίγες. Βάλτε και λίγο πράσινο της ίδιας απόχρωσης σε κάποιο έπιπλό σας -όπως σε ένα μαξιλαράκι- και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Αν σας αρέσει πολύ το πράσινο τότε μπορείτε να βάλετε διαφορετικές αποχρώσεις του σε διάφορα σημεία του σαλονιού σας. Βάλτε πράσινες κουρτίνες και μια πράσινη ταπετσαρία στον τοίχο και προσθέστε και μερικά πράσινα μαξιλαράκια στους καναπέδες σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Αλλάξτε το υπνοδωμάτιό σας με ελάχιστα χρήματα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.