HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μετατρέψτε το μικρό σας μπάνιο σε μια όαση οργάνωσης με αυτές τις ιδέες


25 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_bathroomstorage0-1024x585.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχετε στο μπάνιο σας έναν παλιό νιπτήρα με βάση που εκτείνεται μέχρι το πάτωμα και καθόλου πάγκους – μπορεί να μετατρέψει την καθημερινή σας ρουτίνα σε μια πραγματική πρόκληση.

Τα μικρά μπάνια συχνά δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ιδιοκτητών τους καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αποθηκεύσουν όλα τα αντικείμενα και προϊόντα που χρειάζονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ιδιαίτερα ακατάστατοι χώροι. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν λύσεις για όλα. Δείτε 10 ιδέες που θα οργανώσουν και θα σας κάνουν να αγαπήσετε ξανά τον μικρό χώρο του μπάνιου σας.

Ένα όμορφο μεταλλικό καλάθι με δύο επίπεδα σαν αυτό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα σαπούνια, τις μπατονέτες, τις οδοντόβουρτσες και άλλα αντικείμενα του μπάνιου σας.

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα και προσθέστε μερικά ράφια πάνω στα οποία μπορείτε να βάλετε μερικά καλάθια. Θα σας εξασφαλίσουν πολύ αποθηκευτικό χώρο και θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του μπάνιου.

Δεν έχετε πού να βάλετε τα χαρτιά υγείας; Προμηθευτείτε (ή κατασκευάστε μόνοι σας) ένα όμορφο σταντ σαν αυτό που βλέπετε και μετατρέψτε τα χαρτιά σας σε… διακοσμητικά στοιχεία!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 15 Τρόποι να κάνετε το μπάνιο πρακτικό και όμορφο, για το παιδί σας

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.