10+1 στιλάτα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα σας εντυπωσιάσουν

Δευτέρα 3 Δεκέμβριος 2018
thehomeissue_tree-1-1024x585.jpg

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού συνήθως εξαρτάται από το γούστο και το στιλ του ιδιοκτήτη. Ωστόσο κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια βασικά trends που κυριαρχούν στα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Βρήκαμε τα τοπ για τα Χριστούγεννα του 2018 και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για τη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού.

Προσωποποιημένο δέντρο Μια ωραία ιδέα που είδαμε και μας έχει γοητεύσει είναι να τοποθετήσετε πάνω στο δέντρο σας γράμματα ή ακόμα και αριθμούς που σημαίνουν κάτι για εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να βάλετε τα αρχικά του ονόματος όλων των μελών της οικογένειάς σας ή και κάποια σύμβολα που σας εκφράζουν. Βάψτε τα όλα σε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δέντρου σας.

Μπάλες σε διάφορα μεγέθη Ένα trend που φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλές φέτος είναι η διακόσμηση του δέντρου με μπάλες σε διάφορα μεγέθη αλλά σε παρόμοιες αποχρώσεις. Τα χρώματα που συνήθως χρησιμοποιούνται για τις μπάλες είναι το πολύ τρία και τα μεγέθη ποικίλουν ανάλογα με το δέντρο αλλά και το γούστο σας.

Συνδυασμός χρωμάτων Συνδυάστε μαύρο, λευκό και χρυσό για να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και στολίστε το με ασπρόμαυρες κορνίζες, φιόγκους, πούπουλα ή ό,τι άλλο θέλετε.

Διαφορετικά στολίδια Η μόδα με τη χρήση διαφορετικών στολιδιών καλά κρατεί και φέτος. Πλέον η ομοιομορφία στο δέντρο είναι λίγο ξεπερασμένη και όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει δέντρα με προσωπικότητα και ιδιαίτερα στολίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.