HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έφτασαν οι μεγαλύτερες διακοσμητικές τάσεις του 2019


14 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_trends0-1024x585.jpg

Όπως κάθε φορά όταν τελειώνει η χρονιά παρατηρούμε τις διακοσμητικές τάσεις που πέρασαν και προβλέπουμε αυτές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Το 2018 υπήρξε ενδιαφέρουσα χρονιά. Παρατηρήσαμε μία τάση μακριά από τον αυστηρό μινιμαλισμό και πιο κοντά στο συντονισμένο και πολύχρωμο design. Τι περιμένουμε λοιπόν το 2019; Μάθετε παρακάτω:

Λάμπες «μανιτάρια» Τα φωτιστικά σε σχήμα μανιταριού τα είδαμε μέσα στο 2018, αλλά κάτι μας λέει ότι το 2019 θα είναι η χρονιά τους. Από τη μία το γεγονός ότι είναι vintage, από την άλλη το γεγονός ότι είναι ένας εύκολος τρόπος να μπει χρώμα στον χώρο, τα φωτιστικά αυτά αναμένουμε να τα δούμε στο εσωτερικό πολλών σπιτιών.

Ιταλία του μεσοπολέμου Η διακόσμηση του μεσοπολέμου μπορεί να χάνει έδαφος τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν μιλάμε για την Ιταλία του μεσοπολέμου τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Ιταλοί σχεδιαστές εισήγαγαν έπιπλα με καμπύλες, κομψές γραμμές και έντονα χρώματα. Σημεία αυτής της διακόσμησης χρησιμοποιούν ήδη αρκετές εταιρείες design και προβλέπουμε ότι θα κάνουν θραύση μέσα στο 2019.

Βασικές αποχρώσεις Το 2017 ήταν η χρονιά των παστέλ, ενώ το 2018 επικράτησαν οι βαθείς μεταλλικοί τόνοι. Ακολουθήσαμε ολόκληρο το φάσμα των χρωμάτων τα περασμένα χρόνια, αλλά το 2019 επιστρέφουν στη διακόσμηση τα βασικά χρώματα. Βαθιά κόκκινα, έντονα σκούρα μπλε και φωτεινά μουσταρδί είναι μερικές μόνο από τις αποχρώσεις που παρατηρούμε στις νέες κολεξιόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.