HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Οι πιο στιλάτες κουζίνες του 2019 έχουν αυτό το χρώμα


25 Δεκεμβρίου 2018

thehomeissue_blackkitchen0.jpg

Είναι αλήθεια: οι σκούρες χρωματικές παλέτες θα μας απασχολήσουν πολύ μέσα στο 2018 και η κουζίνες δεν αποτελούν εξαίρεση. Γυαλιστερό, ματ, έβενος ή πλακάκι, το σίγουρο είναι πως το μαύρο μπορεί να πάει τον χώρο που μαγειρεύετε σε άλλα επίπεδα προσθέτοντας δραματικότητα στον χώρο.

Γι αυτό, λοιπόν, εμείς συγκεντρώσαμε 10 εκπληκτικές κουζίνες που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μια κουζίνα που αποδεικνύει ότι το μαύρο βρίσκει εφαρμογή ακόμα και σε μικρούς χώρους. Το ματ υλικό κάνει υπέροχη αντίθεση με το ξύλινο πάτωμα κι τους λευκούς τοίχους και δημιουργεί ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Τα subway πλακάκια κάνουν θραύση εδώ και αρκετά χρόνια στις κουζίνες. Συνδυάστε τα με μαύρα ντουλάπια για να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση που θα απογειώσει τον χώρο σας.

Συνδυάστε το μαύρο με φυσικά υλικά, όπως πχ η πέτρα. Τα φυσικά υλικά είναι μία άλλη μεγάλη τάση και το μαύρο χρώμα είναι ιδανικό για να τα αναδείξετε.

Μαύρα ντουλάπια, μαύρος τοίχος, γκρι και ξύλινα σκαμπό, ξύλινος πάγκος και λευκοί τοίχοι με πλακάκια είναι τα συστατικά αυτής της πολύ αρμονικής σύνθεσης που κάνει την κουζίνα πρωταγωνίστρια του σπιτιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Ποια σκαμπό ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα;

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού