HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κάντε τις γωνιές του υπνοδωματίου σας μοναδικές


9 Ιανουαρίου 2019

shutterstock_338714900-1024x585.jpg

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του υπνοδωματίου σας γύρω από το κρεβάτι, τις ντουλάπες, την μπαλκονόπορτα και τα καλοριφέρ με έξυπνες και πρακτικές διακοσμητικές ιδέες που θα κάνουν την κρεβατοκάμαρα σας ξεχωριστή!

Γωνιά καλλωπισμού Τοποθετήστε ένα έπιπλο με έναν καθρέφτη και μια καρέκλα για να κάθεστε εκεί κάθε φορά που ετοιμάζεστε, βάφεστε ή χτενίζεστε. Και επειδή η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίσει, προσθέστε, επίσης, στη γωνιά σας μεγάλα βάζα με λουλούδια. Μην προτιμήσετε μικρά βάζα, καθώς το μεγάλο βάζο γεμίζει τον χώρο και τραβά το βλέμμα κάποιου, όταν μπει στην κρεβατοκάμαρά σας. Μια ιδέα, ακόμα, είναι να τοποθετήσετε ένα σκαμπό στη μικρή γωνία του δωματίου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ραφιέρα ή τραπεζάκι πάνω στο οποίο μπορείτε να βάλετε τα βάζα με τα λουλούδια σας.

Γωνιά μυστηρίου Με ένα διαχωριστικό χώρου κρύψτε τη γωνία που σχηματίζεται στο δωμάτιο σας και χρησιμοποιήστε την για να ντύνεστε εκεί ή να κρεμάτε προσωρινά τα ρούχα σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε από πίσω μία πολυθρόνα για να κάθεστε, όταν ετοιμάζεστε, έναν καθρέφτη ή ένα τραπεζάκι για να ακουμπάτε σε αυτό τα κοσμήματα και τα αρώματά σας. Εκεί κρύβεται και όλο το μυστήριο, αφού κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπάρχει πίσω από αυτό!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.