HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Σικ διακόσμηση: Υιοθετήστε την ακολουθώντας αυτά τα 7 tips


15 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_chic03-1024x585.jpg

Οι σικ άνθρωποι είτε γεννήθηκαν με έμφυτο το γούστο στο στιλ είτε εξελίχθηκαν με την πάροδο των χρόνων έχοντας δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο σπίτι τους και έχοντας συνειδητοποιήσει τι ταιριάζει και τι όχι.

Δείτε λοιπόν, μερικά πράγματα που ένας σικ άνθρωπος δε θα έβαζε ποτέ μέσα στο σπίτι του και κάποια που θα έβαζε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Οτιδήποτε προκαλεί τα βλέμματα πάνω του Στους σικ ανθρώπους δεν αρέσουν τα ανικείμενα ή τα έπιπλα που γίνονται το επίκεντρο σε ένα δωμάτιο. Τους αρέσουν οι στιλάτοι χώροι με ωραίες γραμμές και λιτή αλλά ιδιαίτερη διακόσμηση. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αγοράζετε υπερβολικά εντυπωσιακά έπιπλα ή διακοσμητικά και προτιμήστε να δίνετε στιλ ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο.

Φυτά Τα φυτά αποτελούν πάντα επιλογή των σικ ανθρώπων. Θεωρούν πως δίνουν ζωντάνια σε έναν χώρο, «μαλακώνουν» τις σκληρές γωνίες και δίνουν χρώμα στους χώρους του σπιτιού. Αποφύγετε να συνδυάζετε πολλά έντονα χρώματα στα λουλούδια. Επιλέξτε ένα όμορφο μπουκέτο ορτανσίες που είναι ένα από τα αγαπημένα λουλούδια των σούπερ στιλάτων ανθρώπων.

Υφές Όταν φτιάχνουμε ένα δωμάτιο συνήθως ξεχνάμε να το ενισχύσουμε με διαφορετικές υφές. Αυτό είναι κάτι που οι σικ άνθρωποι δεν ξεχνάνε ποτέ. Οι υφές δημιουργούν πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε έναν χώρο και τον κάνουν να δείχνει πιο οικείος και γεμάτος χωρίς απαραίτητα να του προσθέσουν ένα σωρό έπιπλα και διακοσμητικά. Προσέξτε να μην το παρακάνετε χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές υφές μαζί. Επιλέξτε 3-4 υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ενώστε τα φέρνοντας την κατάλληλη ισορροπία στο δωμάτιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.