HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα 6 διακοσμητικά trends για τα οποία θα μιλάνε όλοι σε έξι μήνες


16 Ιανουαρίου 2019

photo-1489171078254-c3365d6e359f.jpg

Είτε το πιστεύετε είτε όχι το 2019 είναι εδώ. Μαζί με τη νέα χρονιά που ήρθε έρχονται και τα νέα trends στη διακόσμηση του σπιτιού τα οποία καλό είναι να ξέρετε αν σας αρέσει να ακολουθείτε την τελευταία λέξη της μόδας.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο δυνατά trends που θα βλέπετε παντού σε έξι μήνες από τώρα και σας τα παρουσιάζουμε ένα-ένα.

Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του Το πράσινο θα είναι το Νο1 χρώμα του 2019. Θα αρχίσετε να το βλέπετε παντού. Βάλτε στον χώρο σας πράσινα διακοσμητικά βελούδινα μαξιλαράκια για να τον ανανεώσετε εύκολα και οικονομικά.

Τα φυσικά υλικά Τα φυσικά υλικά όπως είναι το rattan, η γιούτα και το σιζάλ έχουν έρθει για να μείνουν. Είναι κλασικά, διαχρονικά και μπορούν να αναβαθμίσουν έναν χώρο. Προτιμήστε χαλιά, έπιπλα ή και φωτιστικά που είναι φτιαγμένα από τα παραπάνω υλικά.

Αντικείμενα από γύψο Είναι ένα από τα πιο «δυνατά» υλικά του 2019. Τα αντικείμενα από γύψο θα κλέψουν τις εντυπώσεις και έχουν κερδίσει ήδη πάρα πολύ κόσμο που τα έχουν βάλει στα σπίτια τους. Πάρτε ένα coffee table από γύψο και βάλτε το στο σαλόνι σας. Θα το αγαπήσετε αμέσως.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Iδέες για statement φωτιστικά στην κουζίνα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.