HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτές οι κουζίνες απογειώνουν τα subway πλακάκια


23 Μαρτίου 2019

thehomeissue-_subwaytiles0-1024x585.jpg

Η κουζίνα είναι συχνά το κεντρικό σημείο ενός σπιτιού. Παρόλο που αποτελεί ένα ιδιαίτερα «πρακτικό» δωμάτιο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τα αισθητικά της χαρακτηριστικά. Εφόσον, λοιπόν, επιλέξετε τις ηλεκτρικές συσκευές και τα ντουλάπια σας έρχεται η ώρα να σκεφτείτε πώς θα επενδύσετε τους τοίχους της.

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στην επένδυση της κουζίνας είναι τα subway πλακάκια. Πρόκειται για τα μικρά, συνήθως ορθογώνια και συνήθως λευκά πλακάκια που ίσως έχετε παρατηρήσει σε αρκετές κουζίνες. Αν και πάντα έρχονται νέα υλικά να προστεθούν στους τοίχους της κουζίνας, τα subway πλακάκια φαίνεται πως συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Και όχι άδικα.

Ιδιαίτερα υλικά Αν ψάχνετε μια ανανέωση στο στυλ ψάξτε για subway πλακάκια που είναι φτιαγμένα από ιδιαίτερακαι μοντέρνα υλικά. Το μάρμαρο είναι σίγουρα ένα από αυτά και θα παραμείνει για αρκετό καιρό. Τα σκούρα νερά που έχει το πλακάκι της παρακάτω φωτογραφίας ταιριάζουν πολύ με την απόχρωση των ντουλαπιών και δημιουργούν μία ξεχωριστή κουζίνα.

Αρμοί που ξεχωρίζουν Η παρακάτω κουζίνα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πλακάκι με τον παραδοσιακό τρόπο. Οι εμφανείς αρμοί σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζουν και τραβάνε τα βλέμματα. Αυτό βέβαια που την κάνει πολύ ιδιαίτερη είναι ο επικλινής τοίχος της. Το ξύλο του πατώματος έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το subway πλακάκι ενώ ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Τα πλακάκια κουζίνας που έχουν λατρέψει οι πάντες