HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Φτιάξτε την τέλεια είσοδο ακολουθώντας τις αρχές του Feng Shui


26 Μαρτίου 2019

thehomeissue_entryway0-1024x585.jpg

Όλοι μας θέλουμε να επιστρέφουμε σε ένα χαρούμενο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα, αλλά και να φεύγουμε από αυτό με καλή διάθεση. Και όπως είναι γνωστό το πρώτο πράγμα που συναντούμε όταν ερχόμαστε, αλλά και το τελευταίο που βλέπουμε όταν φεύγουμε είναι η είσοδος.

Σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι η είσοδος του σπιτιού πρέπει να είναι «ανεμπόδιστη» ώστε να κυλάει η ενέργεια και να είναι παράλληλα καθαρή και ευάερη. Η απομάκρυνση της ακαταστασίας και η δημιουργία ενός λειτουργικού και ευχάριστου χώρου θα σας χαρίσει ηρεμία και θετική ατμόσφαιρα. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

Περιορίστε την ακαταστασία Η είσοδος δίνει την ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι και γι αυτό πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένη. Επιδιώξτε να δημιουργήσετε συστήματα οργάνωσης που θα διατηρούν την ακαταστασία στο μίνιμουμ και επιλέξτε έπιπλα και αξεσουάρ που κρατάνε τους διαδρόμους ανοιχτούς.

Φέρτε το έξω μέσα Τα φυτά είναι βασικό συστατικό του Φενγκ Σούι και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη είσοδο. Επιλέξτε φυτά με στρογγυλά και όχι μυτερά φύλλα. Επιλέξτε τα φυτά σας λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του χώρου σας και το φυσικό του φως.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Οι συμβολισμοί των χρωμάτων στο Feng Shui