HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διακοσμήστε ανοιξιάτικα την πόρτα του σπιτιού σας


5 Απριλίου 2019

thehomeissue_door-1024x583.jpg

Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτάνετε στο σπίτι ύστερα από μια κοπιαστική ημέρα και να αντικρίζετε μια χαρούμενη, φωτεινή, ανοιξιάτικη διακόσμηση, πριν καν μπείτε μέσα στο σπίτι σας.

Η διακόσμηση με λουλούδια στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σας μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι και, φυσικά, να ομορφύνει συνολικά την είσοδό σας. Γι’ αυτό τολμήστε το και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Extra Tip: Αν η πόρτα σας διαθέτει κεντρικό πόμολο, προτιμήστε να περάσετε από αυτό τις κατασκευές σας, έτσι ώστε να είναι κρεμασμένες στην πόρτα σας. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τις ανοιξιάτικες δημιουργίες σας στο έδαφος, στο πλάι της πόρτας για να δώσετε μία χαρούμενη και φωτεινή όψη στην είσοδο του σπιτιού σας.

Ποτιστήρι Μετατρέψτε ένα μεταλλικό ποτιστήρι σε βάζο γεμίζοντάς το λουλούδια και νερό. Για να το κρεμάσετε στο κεντρικό πόμολο της πόρτας, μπορείτε είτε να περάσετε το ποτιστήρι από το χερούλι του ή να τυλίξετε σφιχτά με σπάγκο το ποτιστήρι και με τον ίδιο σπάγκο να το κρεμάσετε από το πόμολο. Αν το ποτιστήρι σας είναι μονόχρωμο, χωρίς σχέδια, μπορείτε να τυλίξετε το στόμιο του και τη βάση του με σπάγκο, επίσης, για να το διακοσμήσετε.

Λάστιχο ποτίσματος Το λάστιχο ποτίσματος μπορεί να έχει κι άλλες χρήσεις εκτός από την κλασική. Φτιάξτε ένα στεφάνι από το λάστιχο και διακοσμήστε το στην μια άκρη του με λουλούδια. Αν λατρεύετε την κηπευτική, μπορείτε να το διακοσμήσετε και με είδη κηπευτικής που χρησιμοποιείτε, όπως ένα γάντι κηπευτικής, ένα μικρό φτυάρι ή ένα μικρό πήλινο γλαστράκι για να θυμίζει ακόμα πιο πολύ ανοιξιάτικο σκηνικό. Εάν στην κουζίνα έχετε πόρτα που βγαίνει στη βεράντα θα μπορούσατε να διακοσμήσετε και αυτήν εξωτερικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Πολύχρωμη Λαντάνα. Η γνωστή μας άγνωστη