HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Υπέροχες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι


27 Απριλίου 2019

thehomeissue_eastertable-1024x585.jpg

Το Πάσχα βρίσκεται μια ανάσα μακριά και φέτος θα διακοσμήσουμε το πασχαλινό τραπέζι με στιλ χρησιμοποιώντας όλη μας τη δημιουργικότητα. Ψάξαμε και βρήκαμε όμορφες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του τραπεζιού σας και σας τις παρουσιάζουμε.

Συνδυασμός παλ αποχρώσεων με χρυσό και φλοράλ Στρώστε το πασχαλινό τραπέζι με ένα λευκό τραπεζομάντιλο και βάλτε στη μέση ένα όμορφο βάζο με ανοιξιάτικα λουλούδια. Βάλτε ένα σερβίτσιο σε παλ αποχρώσεις και προσθέστε μπροστά από το πιάτο κάθε καλεσμένου χρυσά αυγά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι σας.

Διακόσμηση με λαγουδάκια και λεβάντα Η λεβάντα είναι ένα από τα φυτά που θα δώσουν υπέροχη μυρωδιά σε όλο τον χώρο. Βάλτε μερικά κλωνάρια λεβάντας κατά μήκος του τραπεζιού σε δύο-τρία βάζα και προσθέστε πάνω στο πιάτο κάθε καλεσμένου από ένα χρυσό διακοσμητικό λαγουδάκι. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε ένα σοκολατένιο λαγουδάκι που οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν μαζί τους ή να το φάνε μετά το γεύμα.

Βάλτε χρώμα Την Κυριακή του Πάσχα το χρώμα ταιριάζει στο τραπέζι σας καθώς είναι ημέρα γιορτής. Χρησιμοποιήστε πολλές διαφορετικές παλ αποχρώσεις βάζοντας στη μέση του τραπεζιού λουλούδια με όμορφα χρώματα. Επιλέξτε διαφορετικό χρώμα για τα πιάτα, διαφορετικό για τις χαρτοπετσέτες και άλλο χρώμα για τις πετσέτες κάτω από τα πιάτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.