HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

10 μοναδικές ταπετσαρίες που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν


3 Μαΐου 2019

thehomeissue_wallpaper0-1-1024x585.jpg

Τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις 10 πανέμορφες ταπετσαρίες που ακολουθούν.

Το χρώμα του τοίχου σας αρχίζει να σας φαίνεται τετριμμένο; Ώρα για αλλαγή! Κι αντί να περάσετε τις επόμενες εβδομάδες -ή ακόμα και μήνες- χαμένοι στα χρωματολόγια ψάχνοντας για τη νέα (μόνιμη), εμείς σας προτείνουμε να αφήσετε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ντύσετε τους τοίχους σας με ένα «παρεξηγημένο» αλλά σούπερ στιλάτο υλικό. Ο λόγος για την ταπετσαρία, που έχει κάνει δυναμικό comeback στη διακόσμηση.

Για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 10 σούπερ εντυπωσιακές ταπετσαρίες θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσάς. Μην ανησυχείτε: το ακόλουθο διακοσμητικό μενού έχει από όλα και περιλαμβάνει ρομαντικά μοτίβα, φλοράλ σχέδια, μίνιμαλ σχήματα, εξωτικά χρώματα και πολλές δόσεις στιλ.

Ο ρομαντισμός και η φρεσκάδα που αποπνέουν οι κερασιές της ταπετσαρίας αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας να... ανθίσει σε αυτόν τον κόμψο χώρο.

Το εξωτικό oversized μοτίβο αυτής της εντυπωσιακής ταπετσαρίας δίνει ρετρό, εξωτικό και δραματικό ύφος σε αυτό το χώρο.

Το πράσινο της μέντας εξισορροπεί το τροπικό στοιχείο αυτής της ταπετσαρίας χαρίζοντάς της έξτρα πόντους κομψότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν