HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Οι πινελιές που θα απογειώσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας φέτος το καλοκαίρι


Χριστίνα Γουδρούπη

14 Μαΐου 2019

hali-140x200-colorful_023487-1.jpg

Ο χειμώνας έφυγε, η άνοιξη ήρθε, και το καλοκαίρι πλησιάζει. Έχει έρθει η ώρα να βγάλουμε τα χαλιά και να κάνουμε μικρές διακοσμητικές αλλαγές που θα δώσουν άλλο αέρα στον χώρο μας και θα τον ανανεώσουν. Πολλά πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε στο σπίτι μας για να το "φρεσκάρουμε", από το χρώμα στους τοίχους μέχρι τα έπιπλα. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να κάνει πιο γρήγορα και πιο εύκολα τη μεγαλύτερη διαφορά, χωρίς μάλιστα να μας δευσμεύσει σε μια αλλαγή που το χειμώνα δε θα μας αρέσει και τόσο πολύ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα λευκά είδη.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, μερικές πολύ απλές αλλαγές στα σκεπάσματα και τα καλύμματα των κρεβατιών ή στα ριχτάρια και τα μαξιλάρια του καναπέ, μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού μας, και να του δώσουν μοντέρνο αέρα και καλοκαιρινή φρεσκάδα, χωρίς καθόλου κόπο.

Αναζητώντας το πιο κομψό και ιδιαίτερο homeware που θα ανανεώσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας, βρήκαμε την Spring/Summer Collection 2019 της NEF-NEF Homeware, που είναι πιο πλούσια και πιο stylish από ποτέ. Η συγκεκριμένη συλλογή αποπνέει άνεση και στυλ, μεταφέροντας το πνεύμα και τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού σε κάθε χώρο του σπιτιού κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα σας γεμίσουν με έμπνευση.

Καθιστικό

Το καθιστικό είναι ο χώρος του σπιτιού που περνάμε τον πιο όμορφο χρόνο μας και χαλαρώνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για να πετύχουμε το τέλειο περιβάλλον χαλάρωσης, μπορούμε να το ανανεώσουμε και να το ομορφύνουμε με total looks και δημιουργικούς συνδυασμούς: πολλά ριχτάρια, βαμβακερά χαλιά, πρακτικά καλάθια, πουφ, ράνερ και διαφορετικά διακοσμητικά μαξιλάρια, όλα σε αρμονία!

Koυζίνα

Η κουζίνα είναι ο πιο ζωτικός χώρος του σπιτιού και είναι σημαντικό να την νιώθουμε πάντα φρέσκια, καθαρή και ανανεωμένη, χωρίς όμως να χάνει την αίσθηση της "ζεστασιάς". Βαμβάκια με λινό με νεα garment wash επεξεργασία, βαμβακερά νήματα με υφάνσεις σε Half-panama στυλ, γραμμές μίνιμαλ και τυπώματα digital συναρπάζουν με το στυλ τους, προκαλώντας για ένα παιχνίδι διακόσμησης ανάλογα με το… μενού και τη διάθεση.

Mπάνιο

Πάντα θέλαμε το μπάνιο μας να μοιάζει με home spa και τώρα είναι η ευκαιρία μας. Το μπάνιο αποκτά έναν χαρακτήρα πολυτελούς απλότητας με πετσέτες πολύ απαλές και απορροφητικές σε νέα σχέδια και χρώματα, εμπλουτίζεται με όμορφα καλάθια από λαβέτες και στυλάτα αξεσουάρ, κουρτίνες σε 2 διαστασεις και μια καινούρια μονόχρωμη σειρά με ιδιαίτερη μπορντούρα και double turban φινίρισμα για maximum απαλότητα!

Υπνοδωμάτιο

Σε αυτήν τη συλλογή βρήκαμε όσα χρειαζόμασταν για να φτιάξουμε το πιο... Instagramικό υπνοδωμάτιο. Διαφορετικές σε στυλ, σχέδια και αποχρώσεις σειρές, μας εμπνέουν για δημιουργικούς συνδυασμούς αλλά και για τη σύνθεση ενός προσωπικού χώρου όπως τον ονειρευόμαστε! Εμπνευσμένη από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας και του design, στα χρώματα της ανοιξιάτικης φύσης, η συλλογή είναι φτιαγμένη από τα πιο μαλακά, φυσικά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, φιλικά στο άνθρωπο και το περιβάλλον. Νοσταλγικά παστέλ, αναζωογονητικά μπλε, ρομαντικά λουλούδια, μίνιμαλ γραμμές με εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και πολυτελή αίσθηση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει σε αυτήν τη συλλογή.

Παιδικό δωμάτιο

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο για το παιδικό δωμάτιο από τα παστέλ χρώματα και τα χαριτωμένα σχέδια. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ιδέες για παιδικό δωμάτιο που έχουν και τα δύο, μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Disney και έναν νέο πρωταγωνιστή: Ο Dumbo το πιο γλυκό ελεφαντάκι δίνει την αφορμή για ιστορίες γεμάτες φαντασία και όνειρα γλυκά…

Eάν γεμίσατε με έμπνευση, και θέλετε να δείτε περισσότερα από την εντυπωσιακή συλλογή NEF-NEF Homeware, σας καταλαβαίνουμε! Γνωρίστε τη νέα Spring/Summer Collection 2019 της NEF-NEF Homeware στο www.nef-nef.gr