HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Γαλλική διακόσμηση: Αυτοί είναι οι 8 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να φέρετε το Παρίσι στο σπίτι σας


17 Ιουνίου 2019

thehomeissue_french0-1024x585.jpg

Είναι γνωστό πως οι Γάλλοι είναι ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος λαός και αυτό γίνεται εμφανές και στον τρόπο που διακοσμούν τα σπίτια τους – είναι ανάλαφρα και ταυτόχρονα ραφινάτα.

Η γαλλική διακόσμηση διαμορφώνει σπίτια που είναι πολύ chic, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους είναι πάντα φιλόξενοι και απλοί. Σπίτια που είναι κλασικά, αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Με άλλα λόγια, τα γαλλικά διαμερίσματα μοιάζουν πολύ με το στιλ των Παριζιάνων γυναικών – είναι απλά και διαχρονικά. Αν αναρωτιέστε τι κάνουν για να το καταφέρουν, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω.

Πανέξυπνα Tips για να Φέρετε το Παρίσι στη Βεράντα σας

Αναμείξτε στοιχεία Οι Γάλλοι λατρεύουν να «μπερδεύουν» vintage και σύγχρονα έπιπλα. Δεν έχουν καμιά αναστολή στο να τοποθετήσουν μια μοντέρνα καρέκλα δίπλα σε μια ντουλάπα του 18ουαιώνα. Αυτό δημιουργεί μια δυναμική που ενώνει διαφορετικές περιόδους και στιλ.

Αγκαλιάστε τις ατέλειες Οι Γάλλοι δεν είναι τελειομανείς. Δίνουν αξία στα οικογενειακά κειμήλια και τα ενσωματώνουν στους χώρους. Δεν θα πετάξουν μια καρέκλα επειδή το δέρμα έχει λερωθεί και δεν τους πειράζουν οι μικροφθορές στα ξύλινα πατώματα. Το αποτέλεσμα; Ένας χώρος που φαίνεται πως έχει ζωή και δεν είναι αποστειρωμένος.

Να είστε τολμηροί Αν θέλετε να διακοσμήσετε σαν τους Γάλλους πρέπει να γνωρίζετε τρία μυστικά: να θυμάστε πως το τέλειο δεν υπάρχει, να γνωρίζετε τον τρόπο για να αναμειγνύετε διαφορετικές περιόδους και να είστε τολμηροί στις επιλογές σας. Μην ανησυχείτε για το αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Αρκεί να ταιριάζουν οι αναλογίες και να σας αρέσουν πραγματικά – θα βρείτε το προσωπικό σας στιλ δοκιμάζοντας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Tyra Banks είναι 4 διαμερίσματα μαζί

​​​​​​​