HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

3 chic φυτά που θα βρείτε σε όλα τα μοντέρνα σπίτια


7 Αυγούστου 2019

3 chic φυτά που θα βρείτε σε όλα τα μοντέρνα σπίτια

Αν υπάρχει μία τάση που μάλλον δεν θα ξεπεραστεί ούτε σύντομα, ούτε εύκολα, είναι τα φυτά.  Είτε πρόκειται για ένα πολύ ακριβό και μεγάλο φυτό, είτε για ένα οικονομικό και μικρό, η ουσία είναι πως οι μικρές, φυσικές, πράσινες πινελιές είναι αναντικατάστατες.

Πάντως, κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποια φυτά που αποτελούν τους πρωταγωνιστές στη διακόσμηση. Το μαρτυρούν, άλλωστε, οι πολυπληθείς φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram και το Pinterest από τους χρήστες που διακοσμούν τα σπίτια τους και τα φωτογραφίζουν για να δείξουν τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους. Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια φυτά πρωταγωνιστούν σήμερα στα μοντέρνα σπίτια, διαβάστε παρακάτω.

Αυτό Είναι το Ιδανικότερο Φυτό για να Διακοσμήσετε το Εσωτερικό του Σπιτιού σας

Καλαθέα Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου, που ανάλογα με την ποικιλία της μπορεί να έχει δίχρωμα και τρίχρωμα φύλλα. Τα φύλλα αυτά δημιουργούν ραβδώσεις που είναι ευδιάκριτες και αποτελούν από μόνες τους ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο. Οι ρίγες βρίσκονται στο πάνω μέρος των φύλλων, ενώ από κάτω είναι μωβ. Είναι ένα φυτό που, αν θέλετε, με την κατάλληλη φροντίδα μπορείτε να το διατηρήσετε για πολλά χρόνια. Προτιμάει το έμμεσο φως, γι αυτό χρειάζεται να το τοποθετήσετε μακριά από το παράθυρο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας