HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μάθετε ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας


14 Αυγούστου 2019

Μάθετε ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα να βάλετε στο καθιστικό ή την κουζίνα σας; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το ανάγετε σε επιστήμη! Σας προτείνουμε τα τρία καλύτερα χρώματα για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Είναι λογικό να νιώθετε ότι η απόφαση σχετικά με το ποιο χρώμα θέλετε να κοσμεί τους τοίχους των δωματίων σας είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε, το χρώμα συχνά καθορίζει τον συνολικότερο τόνο και τη διακόσμηση του κάθε χώρου. Και είναι βέβαιο ότι δε θα θέλατε κανείς να χαρακτηρίσει το σπίτι σας βαρετό, ή ακόμα χειρότερα κιτς. Για να μην αγχώνεστε κάθε φορά που αντικρίζετε το χρωματολόγιο, διαβάστε παρακάτω.

Καθιστικό

Μπεζ Αποτελεί το κορυφαίο ουδέτερο χρώμα. Ο λόγος; Ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην ψυχρότητα και τη ζεστασιά με αποτέλεσμα να δίνει κύρος και σικ αέρα σε κάθε χώρο. Αν σας αρέσουν τα ουδέτερα χρώματα, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ για να δείτε.

Λευκό Οι λευκοί τοίχοι σας δίνουν την ελευθερία να παίξετε με διαφορετικά χρώματα στα έπιπλα, τα καλύμματα και τα αξεσουάρ σας. Παράλληλα, κάνουν κάθε χώρο να φαίνεται πιο αρχοντικός και πολυτελής. Πείτε «ναι» στο λευκό αν είστε φαν τόσο της κλασικής όσο και της μίνιμαλ διακόσμησης.

Σοκολατί Αν επιλέξετε αυτό το χρώμα, θα σας είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε -όχι μόνο εσείς αλλά κι οι καλεσμένοι σας- από το καθιστικό σας. Το καφέ της σοκολάτας χαρίζει στο χώρο αίσθηση ζεστασιάς και γλυκύτητας ενώ, παράλληλα, δε χάνει σε στιλ και κομψότητα. Ακόμα καλύτερα: ταιριάζει με σχεδόν όλα τα χρώματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 9 tips για να κάνετε το σπίτι σας να θυμίζει ξενοδοχείο