HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Όλα όσα πρέπει να έχει μια κρεβατοκάμαρα ζευγαριού


1 Σεπτεμβρίου 2019

Όλα όσα πρέπει να έχει μια κρεβατοκάμαρα ζευγαριού

Θέλετε να κοιμάστε και να ξυπνάτε με όμορφη διάθεση; Δείτε 6 πράγματα που πρέπει να προσέξετε στην κρεβατοκάμαρά σας για να έχετε μία αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας - μέσα κι έξω από αυτήν καθώς και ένα που πρέπει να βγάλετε από αυτήν όσο το δυνατόν συντομότερα. 

Επενδύστε σε ποιοτικά σεντόνια Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται είναι πολύ σημαντικά τα σεντόνια που βάζετε στο κρεβάτι σας. Παρόλο που τα καλύτερα σεντόνια είναι αυτά που είναι φτιαγμένα από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι (το κόστος τους είναι γύρω στα 380 ευρώ), υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές. Τα σεντόνια από 100% βαμβάκι pima (γνωστό και ως Supima) (κοστίζουν γύρω στα 150 ευρώ) είναι επίσης ανώτερης ποιότητας. Αν στην ετικέτα του σεντονιού σας γράφει «100% βαμβάκι» καλό είναι να ξέρετε πως πρόκειται για αμερικάνικο βαμβάκι το οποίο είναι μια οικονομική ποιότητα βαμβακιού. Αν, τέλος, θέλετε να κοιμάστε σε σατέν σεντόνια, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δοκιμάστε σατέν ή βαμβάκι κι επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα.

jenny.gr

Βάλτε τον σωστό αριθμό μαξιλαριών Πώς θα καταλήξετε στο σωστό νούμερο; Θα πρέπει να έχετε αρκετά μαξιλάρια ώστε το κρεβάτι σας να δείχνει ευπρόσδεκτο αλλά όχι πάρα πολλά ώστε να χρειάζεται 10 λεπτά για να καταφέρετε να ξαπλώσετε. Ένας καλός αριθμός είναι τα 2-6 μαξιλάρια ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

 Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας