HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

50 ευρώ είναι αρκετά για να διακοσμήσετε κάθε χώρο του σπιτιού


19 Οκτωβρίου 2019

50 ευρώ είναι αρκετά για να διακοσμήσετε κάθε χώρο του σπιτιού

Μόλις 50 ευρώ θα χρειαστείτε συνολικά για να μεταμορφώσετε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Δείτε υπέροχες, εύκολες, οικονομικές και πρωτότυπες ιδέες που θα σας κάνουν να θέλετε να τις υλοποιήσετε αμέσως.

Διακόσμηση τοίχου χωρίς ταπετσαρία και χωρίς βάψιμο

Το βάψιμο των τοίχων ή η τοποθέτηση ταπετσαρίας μπορεί να μην είναι στα άμεσα σχέδιά σας και αυτό λόγω της οικονομικής σας κατάστασης ή λόγω του ότι μένετε σε ενοίκιο και δεν σας το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Αυτό που μπορείτε, όμως, να κάνετε είναι να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με τους τρόπους που σας προτείνουμε παρακάτω και μάλιστα με ελάχιστο κόστος.

0 - 10€

Με χρώματα που σας έχουν περισσέψει από προηγούμενα βαψίματα ή αγοράζοντας 1 κιλό χρώμα από ένα χρωματοπωλείο, μπορείτε να δώσετε μια χρωματιστή πινελιά σε όλους τους χώρους του σπιτιού χωρίς να χρειαστεί να βάψετε ολόκληρο τοίχο. Διαλέξτε ένα έντονο χρώμα εάν το χρώμα του υπόλοιπου σπιτιού είναι σε πιο ανοιχτές και παλ αποχρώσεις και βάψτε μόνο το εσωτερικό της κάσας κάθε δωματίου. Προσέξτε καθώς αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο στις περιπτώσεις που η κάσα της πόρτας μπορεί να βαφτεί όπως συνήθως γίνεται σε παλιές πόρτες.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Ιδέες διακόσμησης με ροζ και πορτοκαλί