HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ashley Homestore: Τα έπιπλα που αξίζει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις με -50%


14 Ιανουαρίου 2020

Ashley Homestore: Τα έπιπλα που αξίζει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις με -50%

Τα έπιπλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι διακόσμησης κάθε σπιτιού, ενώ θεωρούνται τα κοσμήματα του σπιτιού σας. Με τη σωστή επιλογή τους, μπορείτε να το μετατρέψετε στον δικό σας “παράδεισο”, ο οποίος θα σας προσφέρει τη χαλάρωση και την ηρεμία που χρειάζεστε κάθε φορά που επιστρέφετε από μια κουραστική μέρα.

Ανεξαρτήτως του στυλ, τα έπιπλα που θα επιλέξετε να “ντύσουν” το σπίτι σας πρέπει να ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας γούστο, αλλά και να ταιριάζουν στον χώρο σας, ώστε να τον αναδείξουν και να μην τον καταστρέψουν. Το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείτε είναι να πάρετε έπιπλα που θα κρατήσουν για μια ζωή.

jenny.gr

Ο αμερικανικός κολοσσός επίπλων της Ashley Homestore που άνοιξε το πρώτο φυσικό της κατάστημα στην Ελλάδα μόλις πριν από δύο μήνες, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα έπιπλα της επιλογής σας με εκπτώσεις έως και -50%.

jenny.gr

Έπιπλα μοντέρνα, κλασικά, παραδοσιακά, βιομηχανικού και urban στυλ για το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα σάς περιμένουν σε πολύ καλές τιμές για να φτιάξετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

Η Ashley Homestore αναδείχθηκε η Νο1 εταιρεία κατασκευής επίπλων στον κόσμο και κατάφερε να εξαπλωθεί πέρα από τα σύνορα των ΗΠΑ και να ανοίξει καταστήματα σε περισσότερες από 120 χώρες.

jenny.gr

Τώρα λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έπιπλα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό design, με έκπτωση έως και -50%. Καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, κομοδίνα, κρεβάτια, έπιπλα για την τηλεόραση, βιβλιοθήκες, συρταριέρες και πολλά άλλα δίνονται στη μισή τους τιμή.

jenny.gr

Μπορείτε να επισκεφθείτε τo κατάστημα της Ashley Homestore στο Smart Park στα Σπάτα και να διαλέξετε τα έπιπλα που θα ανανεώσουν τον χώρο σας.

Επισκεφθείτε τον λογαριασμό της Ashley Home στο Facebook και στο Instagram για περισσότερες πληροφορίες.