HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

3 διακοσμητικά λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε


1 Φεβρουαρίου 2020

3 διακοσμητικά λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε

Ακόμα και αν είστε πλήρως ενημερωμένοι για τους κανόνες της διακόσμησης, τη θεωρία για τα χρώματα του τοίχου και την κλίμακα των επίπλων και των διακοσμητικών αντικειμένων, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κάνετε μερικά λάθη. Δείτε παρακάτω 3 ‘παγίδες’ που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος διακοσμητικό αποτέλεσμα και αποφύγετε να την… πατήσετε.

Βάφετε ένα δωμάτιο πριν δοκιμάσετε το χρώμα στον τοίχο

Είναι συχνό το φαινόμενο: βλέπετε ένα χρώμα που σας αρέσει στο χρωματολόγιο ή σε κάποια φωτογραφία και αποφασίζετε να το πάρετε για να βάψετε το σπίτι σας. Έχετε ωστόσο αγνοήσει παραμέτρους, όπως πχ τον φωτισμό του συγκεκριμένου δωματίου. Αποτέλεσμα; Το ίδιο χρώμα δείχνει εντελώς διαφορετικό στον δικό σας χώρο. Πάντα πριν βάψετε έναν χώρο δοκιμάστε το χρώμα σε ένα σημείο του τοίχου σας και αφήστε το να στεγνώσει για να αποφασίσετε αν πράγματα είναι αυτό που σας αρέσει. Είναι ένα από τα πιο συχνά διακοσμητικά λάθη.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Κάντε το μπάνιο του σπιτιού σας να μοιάζει με Spa