HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μπάνιο: 7 λάθη στον σχεδιασμό του που πρέπει να αποφύγετε


5 Μαΐου 2020

Μπάνιο: 7 λάθη στον σχεδιασμό του που πρέπει να αποφύγετε

Όλοι μας θέλουμε άνετα και μοντέρνα μπάνια που είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικά και όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ακολουθώντας μερικές διακοσμητικές συμβουλές και αποφεύγοντας μερικά κοινά διακοσμητικά λάθη.

Η ιδανική ισορροπία έρχεται όταν συνδυάζονται αρμονικά οι ανάγκες της φόρμας και της λειτουργικότητας χωρίς να αφήνουν χώρο για σχεδιαστικά… παραπατήματα. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα 7 πιο κοινά σχεδιαστικά λάθη των μπάνιων που πρέπει να αποφύγετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανεπαρκής φωτισμός

Το φως κάνει τους χώρους να φαίνονται μεγάλοι και ευάεροι ενώ στο μπάνιο εξυπηρετεί ιδιαίτερα στις καθημερινές ανάγκες. Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρα επιδιώξτε να φέρετε στο εσωτερικό του όσο περισσότερο φυσικό φως γίνεται. Αν όχι, επικεντρωθείτε στο τεχνητό φως και εξασφαλίστε πως το μπάνιο σας είναι επαρκώς φωτισμένο – διαφορετικά θα φαίνεται σκοτεινό και μουντό.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.