HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

To χρώμα του 2021 είναι εμπνευσμένο από την Ελλάδα


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2020

To χρώμα του 2021 είναι εμπνευσμένο από την Ελλάδα

Κάθε χρόνο, όπως αλλάζουν οι τάσεις στην μόδα, αλλάζουν και οι τάσεις στα χρώματα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Η εταιρεία χρωμάτων Benjamin Moore, απ’ τις πιο κορυφαίες στον τομέα της, μόλις ανακοίνωσε την απόχρωση του 2021, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Αιγαίο.

Η Benjamin Moore αποκάλυψε το χρώμα της χρονιάς για το 2021 κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το Aegean Teal 2136-40. Πρόκειται για έναν κομψό συνδυασμό μπλε-πράσινου και γκρι, που εκφράζει την ισορροπία, την αρμονία και αποπνέει ηρεμία σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε να το τοποθετήσετε.

Εκτός απ’ το χρώμα της χρονιάς, η εταιρεία αποκάλυψε και μια παλέτα με τις τάσεις στα χρώματα για το 2021. Τόνοι του μπεζ και του λευκού, αποχρώσεις του κίτρινου, του καφέ και του μπορντό πρωταγωνιστούν.

Φέτος, περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ποτέ. Έτσι η ανανέωση με ένα χρώμα που επιβάλλει την γαλήνη είναι μονόδρομος. Το χρώμα του 2021 δείχνει το ίδιο κομψό και φρέσκο σε μια κουζίνα, στους τοίχους του καθιστικού, ενώ συνδυάζεται όμορφα με το ξύλο.

χρώματα του 2021
Benjamin Moore

χρώματα του 2021
Benjamin Moore