HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Μια μικροσκοπική κουζίνα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό


9 Φεβρουαρίου 2019

thehomeissue_koyzina-1024x584.jpg

Αν η ιδιοκτήτρια αυτής της μικροσκοπικής κουζίνας είχε χρήματα και χώρο, η κουζίνα τον ονείρων της θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική από αυτή που έχει τώρα.

Θα ήθελε να έχει τρεις φούρνους (δύο με γκάζι και έναν ξυλόφουρνο), μια νησίδα όπου θα μπορούσαν να κάτσουν 6 άτομα για φαγητό και ένα στρογγυλό τραπεζάκι με γωνιακό καναπεδάκι για να τρώει το πρωινό της.

Δυστυχώς, η Ursula δεν έχει προς το παρόν την κουζίνα των ονείρων της και δεν τη χρειάζεται κιόλας. Έχει βρει δημιουργικούς τρόπους για να μετατρέψει την μικροσκοπική της κουζίνα στον δικό της παράδεισο.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα που μόλις μετακόμισε στο Σικάγο για να κυνηγήσει το όνειρό της (της αρέσει να φτιάχνει πίτες και γλυκά) έβαλε μια μικρή νησίδα στην κουζίνα της, κρέμασε τα κατσαρολικά της στον τοίχο έτσι ώστε να μην είναι ακατάστατος ο χώρος και αποθήκευσε τα μυρωδικά της σε βαζάκια τα οποία κόλλησε κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας.

Αυτό που στην ουσία έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί την μικρή της κουζίνα κατακόρυφα για να μειώσει την ακαταστασία.

Δεν είχε χώρο για να ετοιμάζει τις πίτες της; Πήρε μια οικονομική νησίδα.

Ήθελε μια ξύλινη επιφάνεια για να μαγειρεύει; Πήρε ένα μεγάλο ξύλο κοπής και το έβαλε πάνω στην νησίδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Τα πλακάκια κουζίνας που έχουν λατρέψει οι πάντες

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.