HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Οι πιο διάσημοι διακοσμητές της Αμερικής μας δείχνουν την κουζίνα του σπιτιού τους


16 Ιουνίου 2019

thehomeissue_berkusnbrentskitchen01-1024x585.jpg

Όταν δύο διακοσμητές ενώνουν τις δυνάμεις τους τότε έχετε σίγουρα κάτι να διδαχθείτε από τις επιλογές τους. Η κουζίνα παρακάτω ας γίνει ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση.

Οι ειδικοί επί της διακόσμησης, Nate Berkus και Jeremiah Brent, δημιουργήσαν ένα από τα πιο όμορφα διαμερίσματα στο Μανχάταν και με χαρά άνοιξαν τις πόρτες του σπιτικού τους στο περιοδικό Architectural Digest.

Η ένωση αυτή έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα και το διαμέρισμά τους είναι ένα υπέροχο κόσμημα. Ας εστιάσουμε όμως στην κουζίνα, για αρχή, και ας παραδειγματιστούμε!

Λήψη από τον Douglas Friedman για την έντυπη έκδοση του Architectural Digest.

Ο χώρος της κουζίνας του διαμερίσματος των Berkus και Brent, στο Μανχάταν, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρος με τη διάταξή της να μη διαφέρει και τόσο από τα αμερικανικά κινηματογραφικά πρότυπα. Ωστόσο, το απόλυτο μαύρο που επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί ως βασικό χρώμα προσθέτει κύρος και σοβαρότητα. Τα λευκά κεραμικά πλακάκια, από την άλλη, δίνουν μια σαφή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην οριζόντια ανάπτυξη του μαύρου. Μια πιο προσεκτική ματιά αναδεικνύει πως, ουσιαστικά, πρόκειται για μια οριζόντια χρωματική διχοτόμηση του χώρου με το λευκό της περίτεχνης οροφής να κάνει την αρχή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το νέο σπίτι της Selena Gomez είναι πολύ απλό για celebrity