HOPE MAGAZINE ISSUE 1

Πώς θα φορέσουμε την πιο hot τάση για τώρα


MMEINTANI

27 Απριλίου 2017

abaca-565749-095-copy.jpg

Οι Dolce Gabbana γνωρίζουν καλά το παιχνίδι του αισθησιασμού για αυτό και προτείνουν bralettes φορεμένα μέσα από θηλυκά tops με δαντέλα και διαφάνειες.

Στα catwalks για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 τα είδαμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με τις περισσότερες να μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στα καθημερινά μας looks, όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

[gallery-716685]

Από τις πιο απλές βερσιόν όπως αυτές που είδαμε στους οίκους Alberta Ferretti και Yang Li, μέχρι πιο πρωτότυπα στιλ όπως στα catwalks των οίκων Altuzarra και Alexander Wang, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούμε να φορέσουμε το bralette μας και να αλλάξουμε το στιλ της εμφάνισής μας, όπως μπορείτε να δείτε στη παραπάνω photo gallery.

Romantic Lace Triangle Bra, Intimissimi

Μεγάλη σημασία έχει ασφαλώς το design που θα επιλέξουμε, αφού το καθένα είναι διαφορετικό και μπορεί να αναδειχτεί με άλλο τρόπο, εξυπηρετώντας και άλλο σκοπό ανάλογα με το στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε.

Elena Lace Balconette Bra, Intimissimi

Tips για να τα αναδείξετε σωστά

Αποφύγετε τα κοσμήματα στον λαιμό καθώς ένα bralette είναι από μόνο του μια εντυπωσιακή επιλογή που δεν χρειάζεται περισσότερο accessorizing γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει κάπως φορτωμένο. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα statement bracelet για τον καρπό σας.

Elena lace balconette bra, Intimissimi

Αλλάξτε του στιλ ανάλογα με την περίσταση και την ώρα που θέλετε να το φορέσετε. Μη διστάσετε να το φορέσετε μέσα από ένα λευκό πουκάμισο εάν πρόκειται για πρωινό look, ενώ μέσα από ένα blazer θα γίνει μια άκρως εντυπωσιακή επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο.

Στραφείτε στη λύση του layering, σε περίπτωση που αγχώνεστε στην ιδέα να φορέσετε το bralette σας σκέτο. Ένα λευκό top είναι πάντα ένας ωραίος καμβάς για να το αναδείξετε, χωρίς να ανησυχείτε για το αν το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αποκαλυπτικό.