HOPE MAGAZINE ISSUE 1

Τα πιο σέξι τραγούδια για να ακούσεις μαζί του


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

27 Απριλίου 2017

gisele.jpg

Χωρίς μεγάλα δράματα αποφασίσαμε εγώ και ο τότε σύντροφός μου να τραβήξουμε δρόμους διαφορετικούς. Έτσι, λοιπόν, βρέθηκα να είμαι μόνη μου σε μία πόλη που βράζει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, μιας και οδεύαμε προς τον Αύγουστο. 

Τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένας φρεσκοχωρισμένος άνθρωπος για να του ανέβει η αυτοπεποίθηση; Φλερτάρει. Εκείνος ήταν κάποια χρόνια μικρότερός μου και ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να με εντυπωσιάσει και να με βγάλει από τα τετριμένα. Μου έφερνε δίσκους και κρασί. Ακούγαμε μουσική από το πρωί και χορεύαμε στο μπαλκόνι ανάμεσα στις δύο μπανανιές μου με τα μεγάλα, πλατιά φύλλα τους. Του άρεσε να ακούμε rockabilly, να με πιάνει από τη μέση και να με φιλάει στο λαιμό. Ήταν λίγο μετά το "That's all right mama" όταν γύρισα και του είπα "νομίζω πως θα κάναμε καταπληκτικό σεξ με μουσική". Ήμουν έτοιμη για το επιδόρπιο. 

Αλλά πρώτα λίγη έρευνα

Είναι ευρέως γνωστό, είναι πως όσοι ακούνε τζαζ μουσική κάνουν περισσότερο σεξ από αυτούς που ακούνε ποπ μουσική, ενώ όσοι αγαπούν την κλασσική μουσική, δύσκολα θα δουν χαρά στη σεξουαλική τους ζωή (παρόλο που η κλασσική μουσική μπορεί να θεωρηθεί αρκετά αισθησιακή). 

Ακόμα κάτι ενδιαφέρον είναι πως η μουσική και το σεξ ενεργοποιούν το ίδιο κέντρο απόλαυσης του εγκεφάλου, σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων. Οπότε, μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν αυτά τα δύο συνδυαστούν; Θα σας πω εγώ με επιστημονικούς όρους (ή σχεδόν): Απελευθερώνονται οπιοειδείς χημικές ουσίες και ένα ξέφρενο πάρτι απολαύσεων ξεκινά. 

Και τώρα στο θέμα μας

Φυσικά και η πρόταση που έκανα πέτυχε. Ο Pharrell  Williams και το Hypnotize You έφερε τον "Big O" αρκετές φορές και σε αντίθεση με την άποψη που θέλει τη ραπ/χιπ χοπ μουσική, η οποία (αντικειμενικά) έχει σεξιστικό στίχο τις περισσότερες φορές, να κάνει του άντρες να λειτουργούν ελαφρώς άγρια και καθόλου περιποιητικά απέναντι στην ερωτική τους παρτενέρ, ομολογώ ότι δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο ακούγοντας το P.I.M.P. του Snoop Dogg και του 50 Cent. Όλα κύλησαν εξαιρετικά ερεθιστικά. Γιατί τουλάχιστον αυτό που δουλεύει για μένα είναι τα τραγούδια που ακούγονται στις πιο καυτές στιγμές ενός ζευγαριού, να αφήνουν το υπονοούμενο ότι ο καλλιτέχνης το έγραψε. Και πως αν αφεθείς στα όσα σου λέει, θα περάσεις καλά στο backstage. 

Μία καλή μουσική λίστα για σεξ 

"Sexy MF" - Prince 
Ο πιο σέξι στίχος: “Tell me what cha eat, I might cook for you”

Sexual Healing - Marvin Gaye
Ο πιο σέξι στίχος: "Baby I'm hot just like an oven" 

Often - The Weeknd
Ο πιο σέξι στίχος: "Make that pussy pop and do it how I want it"

I want your sex - George Michael
O πιο σέξι στίχος: "Don't you know I love you till it hurts me baby"

Blue Jeans - Lana Del Rey
Ο πιο σέξι στίχος: "But you fit me better than my favorite sweater"

New Bell 1972 - Manu Dibango

Give me your Love - Curtis Mayfield
Ο πιο σέξι στίχος: "Can't even get mad at you"

You look like rain - Morphine
Ο πιο σέξι στίχος: You have lived and your intelligence is sexy

I waited for you - Chet Baker

Wicked Game - Chris Isaak
Ο πιο σέξι στίχος:  “What a wicked thing to do to make me dream of you”