HOPE MAGAZINE ISSUE 10

Lip Trends


TSVIGKOU

21 Σεπτεμβρίου 2017

dolce-gabbana-bwaw1718-029.jpg

Αλλάζουμε το σχήμα τους, κάνουμε ombre lips, επιλέγουμε το κλασσικό κόκκινο αλλά με μεταλλική υφή, ορίζουμε το πορτοκαλί ως safe επιλογή για chic εμφανίσεις, τα τονίζουμε με περίγραμμα, τα αφήνουμε εντελώς άβαφα αλλά πάντα ενυδατωμένα.
Με άλλα λόγια οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα την περίσταση αλλά και το στιλ που θέλουμε, επιλέγουμε την κατάλληλη. Σίγουρα δε μένουμε μόνο σε μία, αντιθέτως θέλουμε να τις δοκιμάσουμε όλες, γι αυτό... "Let the lip game begin."

Girly PInk-Chanel


Pure Color Love Lipstick Pearl-Estée Lauder

Το girly-chic pink δεν ήταν ποτέ πιο must. Το είδαμε στην πιο elegant μορφή του από τον οίκο Chanel, συνδυασμένο με παστέλ σκιές και eyeliner στο άνω βλέφαρο. Με άλλα λόγια η κομψότητα συναντά την μοντέρνα τεχνική.

Retro Fuchsia-Christian Dior


Color Sensational Shaping Lip Liner-Maybelline, Indian 376 Cassis Passion Lipstick​-L'Oreal Paris

Θα αλλάζατε το σχήμα των χειλιών σας; Αν ναι τότε επιλέξτε κάτι από τα 20's. Σίγουρα θα χρειαστείτε μολύβι σε φυσική απόχρωση για να τονίσετε το περίγραμμα και ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση που θα εφαρμόσετε στο κέντρο, για να αποκτήσετε το look. Ένα makeup look σαν αυτό απαιτεί μόνο βάση στο πρόσωπο, ούτε καν μάσκαρα.

Glamorous Deep Red-Giambattista Valli


Cherry Lush-Tom Ford, Black Ruby-Smashbox

Τις dark berry αποχρώσεις δεν τις επιλέγουμε μόνο matte. Λέμε ναι στις shimmery αλλά και glossy υφές, τις οποίες αποκτούμε με lip gloss. To focus γίνεται στο κέντρο. Αφήνουμε τα μάτια μας φυσικά και τονίζουμε τα φρύδια. Σαφώς τονίζουμε γωνίες με bronzer που δεν περιέχει shimmer.

Orange is the New Red-Topshop Unique


Creamy Matte Lip Color-Bobbi Brown, Chilean Sunset-Victoria Beckham X Estée Lauder

Αν υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί φέτος να αντικαταστήσει το κλασσικό κόκκινο, αυτό είναι το πορτοκαλί. Το επιλέγουμε σε matte υφή και το φοράμε μόνο του, καθώς δημιουργεί statement.

Burgundy Lips-Anna Sui


Diva-MAC

Το χρώμα που συνδυάζει το gothic με το κλασσικό στιλ. Συνδυάζεται με smokey eyes αλλά μπορεί να υποστηρίξει και μόνο του ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Ιδανικό για γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και για πρωινά looks.

Glossy Touch-Alberta Ferretti


Nude Spice-Victoria Beckham X Estée Lauder, Lipgloss-Chanel

Safe and Classic, τα nude lips είναι στη μόδα όπως πάντα. Η διαφορά είναι ότι φέτος έχουν glossy διάθεση. Γι αυτό πάντα ακόμα και αν το κραγιόν είναι super ενυδατικό, εφαρμόζουμε on top, διάφανο lip gloss. Το συνδυάζουμε με sunkissed επιδερμίδα και τονισμένα μάτια σε bronze αποχρώσεις.

Metallic Red-Dolce & Gabbana


Be Legendary Liquid, Metallic Red-Smashbox

Το κλασσικό κόκκινο έχει μεταλλική όψη φέτος, ωστόσο συνεχίζουμε να το συνδυάζουμε με λεπτή γραμμή eyeliner, στις ρίζες των βλεφάρων.

Ombre Lips-Jason Wu


Be Legendary Triple Tone Lipstick​-Smashbox

Τα ξέρουμε εδώ και καιρό, ωστόσο δεν τολμούμε όλες να τα επιλέξουμε. Φέτος είναι η χρονιά που δε θα αντισταθούμε, αφού υπάρχουν και προϊόντα που με ένα πέρασμα δημιουργούν ombre lips. Ο τέλειος συνδυασμός είναι αυτός που θυμίζει 70's, με χρωματιστό eyeliner.

Neutral Shades-Moschino


Myth-MAC, Automatic Lip Pencil Duo Crayon-Estée Lauder

Οι γυναίκες άνω των 40 το αγαπούν και φέτος θα το τιμήσουν παραπάνω. Το έντονο περίγραμμα που κάνει contrast με τα nude lips είναι must. Το συνδυάζουμε με μάτια σε γήινες αποχρώσεις και έντονες βλεφαρίδες-ακόμα και ψεύτικες, για extra όγκο.