HOPE MAGAZINE ISSUE 10

Red passion


MMEINTANI

21 Σεπτεμβρίου 2017

cover77243.jpg

Το κόκκινο χρώμα πάντα θύμιζε έναν χείμαρρο πάθους, την ενσάρκωση της θηλυκότητας και την τολμηρή πλευρά του στιλ. Δεν υπάρχει επομένως καμία έκπληξη ως προς το γεγονός ότι φέτος αποτέλεσε το αγαπημένο στοιχείο των designers για τα looks της πασαρέλας αλλά και των απανταχού fashion lovers για τα καθημερινά τους σύνολα.

Αντίθετα, η έκπληξη συνίσταται στο γιατί άργησε τόσο πολύ να κάνει comeback. Τα catwalks της σεζόν Fall/Winter '17-'18 δίνουν την απάντηση, με looks που διαθέτουν κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και με total εμφανίσεις στο φλογερό αυτό χρώμα να δίνουν τον ρυθμό για μερικές από τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις του χειμώνα.

TOTAL LOOK

Η πιο aggressive και δυναμική εκδοχή του κόκκινου χρώματος, παίρνει κυρίαρχο ρόλο στις εμφανίσεις μας και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο για να αναδειχτεί. Με λίγα λόγια, εδώ το κόκκινο μιλάει για εμάς, χωρίς εμείς να πούμε τίποτα.

Είτε πρόκειται για ένα σύνολο με κομμάτια σε διαφορετικούς τόνους του κόκκινου είτε για ένα απλό φόρεμα, για παράδειγμα, σε μία μόνο κυρίαρχη απόχρωση, μετατρέπεται αυτόματα σε statement πρόταση και εγγυάται ότι όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω μας.

RED OUTERWEAR

Σε μια πιο subtle version, εδώ το κόκκινο γίνεται η πινελιά που μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό σύνολο και να δώσει το στίγμα του από την πρώτη κιόλας ματιά. Bomber jackets σε metallic red, μακριά κιμονό σε βαθύ κόκκινο ή παλτό σε fire red αποχρώσεις, ολοκληρώνουν το ντύσιμό μας, όποιο κι αν είναι αυτό, δίνοντας τον απαραίτητο δυναμισμό που χρειάζονται για να περάσουν στο επόμενο level.

Ένα κόκκινο πανωφόρι μοιάζει ιδανικό επάνω από ένα πιο μονόχρωμο ή γήινο σύνολο ενώ για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, το ταιριάζουμε με έντονα χρώματα και δημιουργούμε το πιο fresh και μοντέρνο color-blocking που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

IT'S IN THE SHOES

Αναμφισβήτητα το μεγάλο hit της σεζόν, τα παπούτσια σε κόκκινο χρώμα μοιάζουν ήδη να έχουν γίνει το απόλυτο must-have. Μια επιλογή που παλιότερα μπορεί να τη θεωρούσαμε too much, πλέον φαντάζει τόσο φυσική και ωραία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς τη συνηθίσαμε έτσι ξαφνικά.

Συνδυασμένα σχεδόν με τα πάντα, από μία φούστα σε μίντι μήκος (ταιριάζουν ιδανικά με το denim ύφασμα) μέχρι και με την αθλητική μας φόρμα για μία αίσθηση από athleisure με chic vibes, γίνονται η go-to επιλογή μας για βήματα στην πόλη, στο γραφείο ή στις εξόδους μας που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

GET THE LOOK

[gallery-717537]