HOPE MAGAZINE ISSUE 17

Festive Nails


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2017

32214bdfeeb5ac0948142fc4ddab05cc-gold-nails-gold-eyes59502.jpg


Είναι ο μήνας που θέλουμε να φορέσουμε την πιο γιορτινή μας εμφάνιση, θέλουμε να τολμήσουμε όλα όσα δεν κάναμε τις προηγούμενες ημέρες, γιατί σκεφτόμασταν "Μήπως είναι too much;", "Μήπως δεν ταιριάζει για το γραφείο;"


Από σήμερα λοιπόν οποιαδήποτε υπερβολή στο στιλ, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα, στο μανικιούρ ταιριάζει, δεν είναι υπερβολική και έχει την ιδανική festive διάθεση. Και αν πρέπει να επιλέξουμε το πιο "ανώδυνο σημείο" για να δείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση, τότε θα επιλέξουμε το μανικιούρ. Άλλωστε ακόμα και τα metallic ή τα glitter nails συνδυάζονται με denim style, με ένα κλασσικό, κομψό outfit. Προσθέτουν αυτή τη festive πινελιά που είναι απαραίτητη!

Υπάρχουν 3 επιλογές και κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτή που της ταιριάζει καλύτερα.

METALLIC NAILS

Αν υπάρχουν κλασσικές μεταλλικές αποχρώσεις τότε αυτές είναι το χρυσό και το ασημί. Αν θέλετε να ξεφύγετε από αυτές τολμήστε το εντυπωσιακό κόκκινο-σκεφτείτε συνδυασμός κόκκινου με μεταλλική υφή, GORGEOUS-μπλε ή πράσινο για όσες θέλουν μοντέρνο στιλ και τέλος παστέλ αποχρώσεις που είναι πιο chic & girly.


Essie-Girly Grunge

GLITTER NAILS

Έχουμε δύο επιλογές. Να επιλέξουμε ένα βερνίκι που περιέχει glitter ή να ζητήσουμε από τη nail expert να διακοσμήσει τα νύχια μας με στρας της επιλογής μας-υπάρχουν διάφορα μεγέθη και χρώματα. Σίγουρα το βερνίκι είναι λιγότερο εντυπωσιακό από το nail art, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακό και festive.


Essie-Luxeffects Glitter Topcoat in Set in Stroke of Brilliance, OPI-Coalmates

RED NAILS

Δε γίνεται να μην προσθέσουμε στις festive προτάσεις το κόκκινο χρώμα στα νύχια. Είναι κλασσικό, ωστόσο είναι και το χρώμα που ταιριάζει στα Χριστούγεννα. Αν θέλετε να ξεφύγετε δοκιμάστε τη matte εκδοχή του ή κάνετε γαλλικό με λευκό και κόκκινο ή ακόμα και το ανάποδο γαλλικό όπως το βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω.


Essie-Gel Couture Gala Bolds, Estée Lauder-Pure Red, Chanel-473 Coromandel