HOPE MAGAZINE ISSUE 17

Party Hairstyle


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2017

02-party-hair62342.jpg


Μπορούν να συνδυαστούν με ένα εξίσου εντυπωσιακό makeup και να ταιριάξουν απόλυτα με το πιο festive outfit. Χτενισμάτα για όλα τα μήκη μαλλιών, για γυναίκες που θέλουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή τους, αυτή την εορταστική περίοδο.

ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

Αν έχετε αφέλειες, προτιμήστε σπαστά, ατημέλητα μαλλιά Δώστε άγρια υφή με το κατάλληλο προϊόν styling και όγκο κυρίως στις ρίζες. Για πιο ρομαντικό στιλ, μπορείτε ακόμα και να τα πιάσετε.

ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ

Αν το ίσιωμα σας φαίνεται αρκετά απλό, μπορείτε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες και να τα πιάσετε μισά. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα χαρίσει πολυτέλεια στην εμφάνισή σας.

ΚΟΝΤΟ ΚΑΡΕ

Για πιο νεανικές εμφανίσεις προτιμήστε ένα εντυπωσιακό headband και φορέστε το στα μαλλιά σας. Δε χρειάζεται καν να τα ισιώσετε, τα βλέμματα όλων, θα μαγνητίσει το αξεσουάρ.

ΚΑΡΕ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

Παίξτε με τις υφές των μαλλιών σας, στις άκρες. Αφήστε κάποιες τούφες να είναι προς τα έξω και άλλες προς τα μέσα. Ένα χτένισμα που θα πετύχει ιδιαίτερα αν έχετε φιλαριστό καρέ. Δώστε wild διάθεση με ένα σκούρο κραγιόν.

PIXIE

Πείτε ναι στο wet look και παίξτε με τη φράντζα σας. Η πρόταση που είδαμε στο catwalk Antonio Marras έχει ρετρό αναφορές και ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Θα χρειαστείτε προϊόντα styling για διάρκεια στο χτένισμα.

ΜΑΚΡΥ PIXIE

Αφήστε τα πιο ατημέλητα και τραβήξτε τα προς τα πίσω. Επενδύστε σε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών και τοποθετήστε το στο πλάι ή πίσω. Κάποιες φορές ένα headpiece αρκεί για να έχετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φέτος θα αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Θα τραβήξουμε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, αφού πρώτα τα ισιώσουμε και τους δώσουμε μεταξένια υφή, με ένα ενυδατικό προϊόν. Ένα κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα χαρίσουν την πολυτέλεια που ταιριάζει στην εορταστική περίοδο.

Όσες αναζητάτε preppy διάθεση, κάντε χωρίστρα στο πλάι και πιάστε χαμηλά τα μαλλιά σας κοτσίδα. Ένα χτένισμα που μπορούν να κάνουν γυναίκες με μακριά αλλά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Πηγαίνετε ένα βήμα παραπάνω, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό headpiece για να πιάσετε την κοτσίδα ή τον κότσο σας. Μία πρόταση από το catwalk Marchesa είναι ένας τεράστιος φιόγκος από πολυτελές μετάξι.