HOPE MAGAZINE ISSUE 17

Le Smoking


MMEINTANI

21 Δεκεμβρίου 2017

e4wyj9bdyq-vrakanje-vo-moda-cevli-koi-ke-gi-obozavame-ovaa-sezona.jpeg

Δυναμικό, επιβλητικό και άκρως θηλυκό, εάν φορεθεί σωστά, μπορεί εύκολα να γίνει έμπνευση ακόμη και για τις γιορτινές μας εμφανίσεις και να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού με την πιο θετική σημασία της λέξης.

Saint Laurent A/W '17-'18

WHAT

Το διαχρονικό Le Smoking που σχεδίασε ο Yves Saint Laurent το 1966 και αποτυπώθηκε για πάντα στο μυαλό μας μέσα από τον φακό του Helmut Newton.

«Δανεισμένο» από τη ντουλάπα των αγοριών, κατάφερε γρήγορα να γίνει η πιο σοφιστικέ και sexy εναλλακτική στο κλασικό little black dress και έδωσε στη γυναίκα τη δυνατότητα να πει «αφού ο άντρας μπορεί να φορέσει tuxedo, γιατί όχι κι εγώ;».

Πρόκειται για ένα στιλ που αντέχει στον χρόνο και κάθε σεζόν το βλέπουμε να επανασυστήνεται, ακολουθώντας τον γυναικείο δυναμισμό που προστάζει η εποχή μας.

WHY

Γιατί θέλετε να ξεφύγετε από τις κλασικές και στερεοτυπικά sexy στιλιστικές επιλογές, διαλέγοντας έναν διαφορετικό δρόμο που μπορεί να δείξει απίστευτα θηλυκός αλλά με μία πιο σοφιστικέ χροιά.

Γιατί οι παγιέτες, τα πολλά γκλίτερ και το γυμνό δέρμα δεν είναι ό,τι πιο αγαπημένο σας ή κοντά στο προσωπικό σας στιλ αλλά θέλετε ταυτόχρονα να δημιουργήσετε αίσθηση μέσα από το ντύσιμό σας.

Γιατί δεν νιώθουμε όλες άνετα φορώντας πολύ statement και sexy φορέματα και προτιμάμε να ακολουθούμε ένα πιο άνετο ντύσιμο ακόμη κι όταν πρόκειται για μια πιο γιροτινή περίσταση.

HOW

Αν έχετε μικρό ντεκολτέ μπορείτε να φορέσετε σκέτο το σακάκι και απλά να προσθέσετε ένα διακριτικό κόσμημα στον λαιμό ή ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ποντάρετε σε λεπτομέρειες του μακιγιάζ, όπως ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα ωραίο smokey eye makeup για να εξισορροπήσετε το ανδρικό με το θηλυκό στοιχείο.

Διανθίστε το look με ένα ζευγάρι sexy πέδιλα σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις ή αν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο σαγηνευτικό το τελικό αποτέλεσμα, διαλέξτε παπούτσια σε passion red!