HOPE MAGAZINE ISSUE 17

Party glam


MMEINTANI

21 Δεκεμβρίου 2017

zoom-copy.jpg

Εφόσον το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ανάσα μακριά, παρακάτω θα δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε το βασικό στοιχείο του festive look σας και στη συνέχεια να "χτίσετε" γύρω από αυτό με τον σωστό τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι chic, γιορτινό αλλά όχι too much,.

WHAT The metallic dress

Η πιο λαμπερή πρόταση που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω σας από την πρώτη στιγμή. Επιλέξτε κάποια απόχρωση όπως το χρυσό ή το ασημένιο, αν προτιμάτε τις κλασικές και safe επιλογές, ή κάποια πιο ιδιαίτερη επιλογή όπως το βαθύ κόκκινο ή το μοβ.

HOW

Με ένα μονόχρωμο ζευγάρι παπούτσια όπως μαύρα ή κόκκινα booties, με ένα απλό μαύρο ή λευκό blazer από πάνω και με ένα πολύ διακριτικό clutch ώστε να αφήσετε το φόρεμα να κλέψει την παράσταση.

WHAT The sequined skirt

Μια επιλογή για όσες αγαπάτε τα πιο αρμονικά looks και θέλετε να υπάρχει και το στοιχείο του εντυπωσιασμού αλλά και η απαραίτητη ισορροπία. Ένα κομμάτι με παγιέτες όπως για παράδειγμα μια μίνι φούστα θα κλέψει εύκολα την παράσταση αλλά δεν θα νιώθετε σα να κοιτάνε εσάς όλη την ώρα.

HOW

Με ένα basic T-shirt από πάνω και μαύρες over the knee μπότες ή με ένα λευκό/κρεμ lingerie tip και ένα μάλλινο cardigan από πάνω.

WHAT The statement shoes

Αφήστε τα παπούτσια να σας βγάλουν από τη "δύσκολη θέση" και επιλέξτε ένα ζευγάρι είτε με κάποια ωραία διακοσμητικά είτε από κάποιο υλικό όπως το βελούδο.

HOW

Με ένα μονόχρωμο φόρεμα ή με ένα ωραίο tuxedo σε μαύρο χρώμα, ώστε να ακολουθήσετε και την τάση του androgynous στιλ αλλά με μια δόση θηλυκότητας.

WHAT The glam clutch

Καμία δεν πρόκειται να κρατήσει οτιδήποτε διαφορετικό πέρα από ένα μικρό και βολικό clutch όταν έχει να πάει σε ένα γιορτινό κάλεσμα. Εδώ είναι δύο οι επιλογές που έχουμε μιας και ή θα φώσουμε το βάρος στο συγκεκριμένο αξεσουάρ επιλέγοντας ένα λαμπερό και πιο εκκεντρικό σχέδιο, είτε θα κινηθούμε σε κάτι πιο basic που απλώς θα συμπληρώσει το υπόλοιπο outfit.

HOW

Αν επιλέξετε ένα πολύ statement clutch, καλό είναι το υπόλοιπο ντύσιμό σας να είναι λίγο πιο μονόχρωμο, ενώ αν είναι πιο απλό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθαρά για πρακτικό σκοπό. Ένα ωραίο κόλπο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πολύ μικρό σχέδιο και να το φορέσετε χιαστί για όλη τη διάρκεια της βραδιάς, σαν "κόσμημα" επάνω στα ρούχα σας.