HOPE MAGAZINE ISSUE 3

Color your Life


TSVIGKOU

24 Μαΐου 2017

76783af2a26d9154bad7aafc34e8225b.jpg

PINK


Colorista Pink Spray, L'Oréal Paris​

Χαρακτηρίζει τη θηλυκότητα, την τρυφερότητα, την παιδικότητα.
Είναι το απόλυτο girly χρώμα που πρέπει να το συνδυάσουμε σωστά, για να το αναδείξουμε. Είναι ένα χρώμα που εύκολα το χρησιμοποιούμε σε μαλλιά και μακιγιάζ, ενώ χρειάζεται προσοχή στην γκαρνταρόμπα μας. Χρειάζεται απλά μία πινελιά του σε άσπρο, μαύρο και γκρι. Οι περισσότερες αποχρώσεις του κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, δημιουργεί τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς.

PASTEL BLUE


Colorista Pastel Blue Spray, L'Oréal Paris

Το χρώμα της επικοινωνίας.
Μία ακόμη απόχρωση που χαρακτηρίζει την καθαρότητα, τη γαλήνη, τη φρεσκάδα. Παραπέμπει στο unicorn trend, γι αυτό πολλές φορές συνδυάζεται και με απαλό ροζ. Ο τέλειος συνδυασμός του είναι με το λευκό, γι αυτό το συναντάμε στα μαλλιά, σε γυναίκες με λευκή επιδερμίδα αλλά και στη διακόσμηση σε μινιμαλιστικούς, λευκούς χώρους.

GREEN

Colorista Green Spray, L'Oréal Paris

Εκφράζει ενέργεια, νιότη, αρμονία.
Το χρώμα της φύσης πρωταγωνιστεί στη διατροφή, σε στιλιστικές πινελιές αλλά και στη διακόσμηση. Tαιριάζει στο μεσογειακό στιλ και προσδίδει ένταση όπου τοποθετηθεί. Οι τολμηρές millenials το επιλέγουν για τα μαλλιά τους σε αποχρώσεις από παστέλ μέχρι neon. Πράσινα αξεσουάρ θα κάνουν πιο ενδιαφέρον το γήινο ή το total black look.

TEAL

Colorista Teal Spray, L'Oréal Paris

Ηρεμεί, βοηθά στο διαλογισμό και κρύβει πολυτέλεια.
Πασπαρτού απόχρωση που ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και στιλ. Είναι η εναλλακτική του μαύρου, για το καλοκαίρι, γι αυτό το προτιμούμε και σε hair/makeup looks.

HOT PINK

Colorista Hot Pink Spray, L'Oréal Paris

Εκφράζει τη τόλμη, την φιλοδοξία, την αυτογνωσία, τα ελεγχόμενα πάθη και συναισθήματα.
Όπου και αν συναντάμε το φούξια, μαγνητίζει την προσοχή μας. Δημιουργεί έκρηξη συναισθημάτων, ενώ χαρακτηρίζει μία δυναμική και ταυτόχρονα girly προσωπικότητα. Σε αντίθεση με το παστέλ ροζ, το φούξια είναι τόσο έντονο που δεν χρειάζεται άλλα χρώματα γύρω του. Εναλλακτικά μπορούμε να το συνδυάσουμε με μαύρα ή λευκά σύνολα.

GREY

Colorista Grey Spray, L'Oréal Paris

Ήρεμο και ταυτόχρονα γεμάτο ενέργεια.
Ανάλογα πώς θα συνδυαστεί, μπορεί να εκφράσει από κλασσική έως rock άποψη. Ένας κλασσικός συνδυασμός του είναι με το φούξια, για παιχνιδιάρικη διάθεση ενώ με το μπλε, το λευκό ή το μαύρο αποκτά αυστηρό, classy ύφος.