HOPE MAGAZINE ISSUE 3

Out of the box


MMEINTANI

24 Μαΐου 2017

attrattivoeditorial1.jpg

VOTE FOR MORE RUFFLES. Το βολάν αναδύεται πανίσχυρο και αυτή τη σεζόν και διεκδικεί τον τίτλο της πιο extravagant τάσης του καλοκαιριού, απογειώνοντας εντυπωσιακά το καλοκαιρινό μάξι εμπριμέ φόρεμά σου.

Φόρεμα εμπριμέ με βολάν, Attrattivo

THE NEW NAVY. Δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς το navy look αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι ελαφρώς διαφορετικό - η μαρινιέρα παίζει στους τόνους του κόκκινου.

Ριγέ πουκάμισο, Φούστα με άνοιγμα στο πλάι, Attrattivo

Από αριστερά προς δεξιά: Αμάνικο πουκάμισο, Ζιπ κιλότ με ζωνάκι, Attrattivo / Κρουαζέ εμπριμέ φόρεμα, Attrattivo / Μάξι φούστα, Attrattivo

THE REVENGE OF THE BABY-DOLL GIRL. Όπως και να το συνδυάσεις, αυτό το κομμάτι θα δώσει μια ρομαντική αλλά και μια πιο ανάλαφρη sexy χροιά στα καλοκαιρινά σου outfits.

1. Top με εξώραφα και φουντάκια, Πουά παντελόνι, Attrattivo / Top με εξώραφα και φουντάκια, Παντελόνα με ανοίγματα, Attrattivo

Top κιπούρ & Φούστα με ανοίγματα, Attrattivo

THE NYLON PARKA WITH A SPORTY MOOD. Το athletic chic παραμένει στην πρώτη γραμμή και φέτος το καλοκαίρι. Το πρώτο must-have κομμάτι της σεζόν είναι ένα nylon parka που θα συνδυάσεις με το girly μίνι φόρεμά σου.

Trenchcoat, Φόρεμα από κιπούρ δαντέλα, Attrattivo

THE MAXI STRIPED DRESS. Ο συνήθης ύποπτος των shows για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι είναι φυσικά οι ρίγες και φέτος γίνονται ακόμα πιο τολμηρές. Η διαφορά είναι στα χρώματα, που γίνονται πιο φωτεινά, με έμπενυση από την παλέτα του ουράνιου τόξου.

Φόρεμα μάξι πλεκτό, Attrattivo

THE JACQUARD BLAZER. Το ζακάρ blazer διεκδικεί με σθένος την προσοχή σου και υπόσχεται να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το χαρακτηριστικό print του.

Δαντελένιο cropped top, Ζακάρ κιμονό, Τζιν shorts με ρεβέρ, όλα Attrattivo

THE SATURATED FORCE OF RED. Η γκάμα του κόκκινου ξεκινά εκεί που τελειώνει το ροζ, βαθαίνει με δόσεις μπορντό, φωτίζεται με το υπέροχο τριανταφυλλί και καταλήγει στο κορεσμένο πορφυρό.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Τουνίκ με δαντέλα, Λευκό σορτς, Ζακέτα με μύτες, Attrattivo / Ριγέ πουκαμίσα, Παντελόνι, Attrattivo / Φόρεμα, Attrattivo

YOU PUT A SPELL ON ME. Το νέο bohemian είναι καθαρά μινιμαλιστικό και αφήνει το χρώμα να κάνει παιχνίδι.

Φόρεμα, Attrattivo

THE PINK BOMBER JACKET. Το πιο cool ρούχο αυτής της σεζόν υποκύπτει στην επέλαση του ροζ και συνδυάζει το girly στοιχείο με την αυθάδικη γοητεία του.

Αμάνικο πουκάμισο, Ζιπ κιλότ με ζωνάκι, Bomber jacket, όλα Attrattivo