HOPE MAGAZINE ISSUE 6

City whites


MMEINTANI

6 Ιουλίου 2017

cover75170.jpg

Το διαχρονικά chic στιλ που μας χαρίζουν τα λευκά ρούχα δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, αφού προσθέτουν φως στις εμφανίσεις μας, αναδεικνύουν το μαύρισμά μας και αποτελούν καμβά για να προσθέσουμε οποιαδήποτε πινελιά χρώματος επιθυμούμε ώστε να τα κάνουμε πιο ενδιαφέροντα.

Και ενώ μπορεί κατά κύριο λόγο να τα έχουμε συνδέσει με την ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών, η αλήθεια είναι πως εξίσου εύκολα μπορούν να φορεθούν μέσα στην πόλη. Μια επιλογή που βέβαια δεν κάνουμε τόσο συχνά - λίγο το ότι πιστεύουμε πως τα λευκά μας ρούχα θα έχουν "γκριζάρει" μέσα σε ελάχιστη ώρα, λίγο που το total white μας μοιάζει κάπως παράταιρο με φόντο το urban σκηνικό, δεν θέλει και πολύ για να μείνουμε στη σκέψη και να αφήσουμε το total white για όταν πάμε στο νησί.

Tips & tricks

Για πρωινά σύνολα προτιμήστε να το συνδυάζετε με αξεσουάρ σε καφέ αποχρώσεις, καθώς το μαύρο είναι πιο σκληρό και ταιριάζει καλύτερα σε βραδινές εμφανίσεις.

Φούστα με βολάν, Mango | Πέδιλα, Benetton

Αν θεωρείτε πως οι φαρδιές παντελόνες ή οι αέρινες φούστες σε λευκό χρώμα προσθέτουν πόντους, μπορείτε να ποντάρετε σε ένα φόρεμα με τονισμένη μέση για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα και να προσθέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Φόρεμα με ruffles, SEA | Γυαλιά ηλίου, VEDI VERO | Εσπαντρίγιες, Castaner

Ένας ακόμα πιο εύκολος τρόπος για να ντυθείτε head to toe με λευκά, είναι να επιλέξετε ένα shirt dress σε αυτό το χρώμα. Έτσι δεν θα έχετε το άγχος να βρείτε τα κομμάτια που πρέπει να συνδυάσετε και θα ακολουθείτε και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κολακευτικά trends.

Τσάντα, Castaner | Πέδιλα, Tsakiris Mallas | Κόσμημα από τη σειρά KK Cuban Dream Line, Folli Follie | Pouch, Sun of a Beach

Το τρικ για να δώσετε περισσότερο στιλ σε ένα total white σύνολο είναι να επιλέγετε ενδιαφέρουσες υφές ώστε το τελικό look να είναι πιο textured και με διαφορετικά layers. Η δαντέλα και το crochet (το κλασικό βελονάκι) είναι πολύ όμορφες και safe επιλογές.

Καπέλο, / Γυαλιά ηλίου, VEDI VERO